Αχαΐα - «Καλλίπολις»: Συζητώντας για τις εξαρτήσεις

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αχαΐας «Καλλίπολις» και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δια της Υπευθύνου Αγωγής Υγείας διοργανώνουν εργαστήρια Ευαισθητοποίησης, για εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα: «Συζητώντας για τις εξαρτήσεις».

Τα εργαστήρια Ευαισθητοποίησης, απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς που διδάσκουν σε Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού Αχαΐας και ενδιαφέρονται να κατανοήσουν την έννοια της εξάρτησης και επιπλέον επιθυμούν να πραγματευτούν σχετικά θέματα στον χώρο του σχολείου.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν διά ζώσης στον χώρο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας «Καλλίπολις» (ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 35, 1ος όροφος, τηλ. 2610 226948 & 2610 623290) για τρεις διαφορετικές ομάδες εκπαιδευτικών, με περιορισμένο αριθμό ατόμων τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τον covid 19. Η πρώτη ομάδα θα πραγματοποιηθεί στις 17 Οκτωβρίου, η δεύτερη στις 24 Οκτωβρίου και η τρίτη ομάδα στις 31 Οκτωβρίου, ημέρα Σάββατο και ώρες 10:00 - 14:00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://kpachaia.gr/ergastiria-evaisthitopoiisis-kathigiton/

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE