Παρέμβαση "Ιπποκράτη" για τα ένταξη στα ΒΑΕ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

Χωρίς καμιά αμφιβολία, οι Εργαζόμενοι στα ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, καθημερινά ζουν και εργάζονται κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες, σε χώρους ανθυγιεινούς και με κίνδυνο τη ζωή τους, χωρίς δυστυχώς να έχουν ενταχθεί στα ΒΑΕ.

        Η πολιτεία πάντα συζητούσε το πάγιο αυτό αίτημά μας, χωρίς ποτέ δυστυχώς να προχωρήσει στο αυτονόητο, την προαναφερόμενη αναγκαιότητα της ένταξής μας στα ΒΑΕ.

      Η αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, ήταν αρκετή για να κατανοήσουν οι αρμόδιοι αυτό που παρά τους αγώνες μας και τις κινητοποιήσεις μας δεν κατανόησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Στη δύσκολη αυτή φάση, που δυστυχώς συνεχίζει να υφίσταται, οι υγειονομικοί εισέπραξαν πάρα πολλά χειροκροτήματα και δεσμεύσεις που δυστυχώς δεν έχουν γίνει πράξη.
          Η ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΟΤΗΤΑ των χώρων πού εργαζόμαστε, οι συνθήκες δουλειάς μας, οι καθημερινοί κίνδυνοι στην εργασία μας και ο διαχωρισμός που υπάρχει με την ένταξή μας στον ΕΦΚΑ, όπου οι του ΙΚΑ είναι ενταγμένοι στα ΒΑΕ και του Δημοσίου ΟΧΙ παρ΄ ότι εργαζόμαστε όλοι στους ιδιους χώρους με τις ίδιες συνθήκες και προϋποθέσεις
                Επιβάλλουν
Την λήξη αυτής της αδικίας και την ένταξή μας επιτέλους στα ΒΑΕ, βάσει των παρεμβάσεων και σχετικών προτάσεων της ομοσπονδίας μας, της ΠΟΕΔΗΝ.
          Εμείς οι Εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών ¨ο ΑΓ. ΑΝΔΣΡΕΑΣ¨, που έχουμε αρκετούς συναδέλφους με προβλήματα υγείας από τις επιπτώσεις της δουλειάς που επιτελούν, έχουμε κάθε δικαίωμα να φωνάζουμε και να διεκδικούμε, να σας ζητούμε την ένταξή μας επιτέλους  στα ΒΑΕ.          

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE