Μέσω e mail οι εγγραφές στους παιδικούς και στα ΚΔΑΠ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ), Τμήμα ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ ΜΕΑ και Θερινά ΚΔΑΠ, ενημερώνονται οι γονείς με βρέφη και μικρά παιδιά, ότι λόγω του covid-19, οι εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ για τη σχολική χρονιά 2020-2021 θα γίνουν (εφόσον  είναι ωφελούμενοι του προγράμματος και πάρουν voucher), ανάλογα με τα μόρια τους  θα πρέπει να στείλουν το  voucher στα παρακάτω e-mail.

ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, οι ωφελούμενες μητέρες προκειμένου να εγγράψουν τα παιδιά τους στο Σταθμό που επιθυμούν, θα πρέπει να αποστείλουν το voucher που κατέχουν αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (το οποίο έχει οριστεί για το συγκεκριμένο σκοπό) αναφέροντας: τον Βρεφονηπιακό ή Παιδικό Σταθμό της προτίμησης τους,  ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και σε χρονικό διάστημα εντός 5 ημερών από την ημέρα της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων στην σελίδα της ΕΕΤΑΑ.

ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΔΑΠ

Μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, οι ωφελούμενες μητέρες προκειμένου να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ΚΔΑΠ  που επιθυμούν, θα πρέπει να αποστείλουν το voucher που κατέχουν αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά:

Στο e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (για το ΚΔΑΠ ΝΟΤΙΟΥ Διαμερίσματος) αναφέροντας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας

Στο  e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (για το ΚΔΑΠ του ΚΟΔΗΠ (Δροσιάς)  αναφέροντας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας

Στο  e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (για το ΚΔΑΠ Βραχνεΐκων)  αναφέροντας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας

Στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (για το ΚΔΑΠ Αρκτικού Διαμερίσματος)  αναφέροντας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και σε χρονικό διάστημα εντός 5 ημερών από την ημέρα της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων στην σελίδα της ΕΕΤΑΑ.

ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΔΑΠ ΜΕΑ

Μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, οι ωφελούμενες μητέρες προκειμένου να εγγράψουν τα παιδιά τους στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ που επιθυμούν, θα πρέπει να αποστείλουν το voucher που κατέχουν αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά:

Στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (για το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  «ΚΟΜΑΙΘΩ») αναφέροντας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Στο  e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (για το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΑΜΠΕΤ ΧΑΣΜΑΝ») αναφέροντας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και σε χρονικό διάστημα εντός 5 ημερών από την ημέρα της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων στην σελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Να σημειωθεί τέλος,  ότι σε κάθε περίπτωση ικανοποιούνται εγγραφές καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE