Πόρτα - πόρτα οι.... υποψήφιοι !!!

Μάιος 2019 ...  Οι εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση ! Στην πλειοψηφία τους οι επικεφαλής παρατάξεων έχουν ανακοινώσει τους συνδυασμούς τους αλλά και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών τους ! ! ! Και κάπου εδώ ξεκινά η "μάχη" των εκλογών , του ψηφοδελτίου και του σταυρού ! Στα χωριά η κατάσταση που διαμορφώνεται είναι διαφορετική σε σχέση με τις.... πόλεις !

Στις πόλεις θα λειτουργήσει το τηλέφωνο , οι συγκεντρώσεις σε χώρους , το ραντεβού για καφέ , που καταλήγεις εκεί που περίμενες έναν φίλο να βλέπεις να έρχεται και ένας υποψήφιος... και ένας φίλος του υποψηφίου..... και ένας πιθανός ψηφοφόρος (και πάει λέγοντας !!!!)....

Οι υποψήφιοι στα χωριά εκτός απο την γνωστή τακτική ... το καφενείο του χωριού... σε ώρες αιχμής (!) έχουν και την ... πόρτα - πόρτα ! Σπίτι - σπίτι ! ...(Και στις πόλεις μπορεί να γίνει αλλά όχι με την συχνότητα που συμβαίνει στα χωριά !) Επισκέψεις , συζητήσεις  κλπ ! 

Εμ ... δύσκολες.... οι εκλογές !  

Εδώ πάντως χρειάζεται οι υποψήφιοι να θυμούνται την  εξής ... συμβουλή !  Το μυστικό της επιτυχίας... να υπόσχεσαι λιγότερα, να παραδίδεις περισσότερα !!!

Ε.Π.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE