«Αστακός» τα σπίτια επισήμων προσώπων ... Στην ανασφάλεια οι πολίτες !

Αυξημένη αστυνομική δύναμη έξω απο τα σπίτια ... πολιτικών και όχι μόνο ... Ειδικά μετά το χτύπημα στην Αθήνα στο Α.Τ. Ομονοίας επανεξετάστηκαν πιθανοί στόχοι σύμφωνα με τις πληροφορίες.... Και στην Πάτρα ... αστυνομικοί βρίσκονται έξω απο πιθανούς στόχους ( !- οικίες-) ... Μέχρι εδώ όλα καλά ... Το θέμα ωστόσο είναι να γίνεται σωστός καταμερισμός ... της αστυνομικής δύναμης και να μην φτάνουμε να αποψιλώνουμε τις υπηρεσίες και την δύναμη που υπάρχει για να υπηρετεί τον πολίτη... με στόχο να φυλαχθούν τα επίσημα πρόσωπα ... ! 

Δεκαεννέα (19) αστυνομικοί φυλούν το σπίτι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, τέσσερις (4) αυτό του πρώην υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, πέντε (5) φυλούν το σπίτι του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, τέσσερις (4) το σπίτι του υπουργού Δικαιοσύνης Μιχάλη Καλογήρου, έξι (6) άτομα προστατεύουν το σπίτι του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, δέκα (10) αστυνομικοί απασχολούνται στη φύλαξη της οικίας της υπουργού Εργασίας Εφης Αχτσιόγλου, φανερή και μυστική φύλαξη περίπου οκτώ (8) αστυνομικών έχει το σπίτι της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ολγας Γεροβασίλη και από τέσσερις (4) αυτά της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα και του γενικού γραμματέα σε θέματα αλλοδαπών Τζανέτου Φιλιππάκου. Τα παραπάνω είναι τα πιο ενδεικτικά παραδείγματα απασχόλησης του αστυνομικού προσωπικού, των αποψιλωμένων Αστυνομικών Τμημάτων της Αττικής, στα οποία προστίθεται άλλα κυβερνητικά κτίρια και πρεσβείες. - (Στοιχεία απο ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ )

Την ώρα λοιπόν που η εγκληματικότητα χτυπά κόκκινο , οι πολίτες νιώθουν ανασφαλείς καλό θα είναι ο σχεδιασμός να είναι προσεκτικός ... και να θυμόμαστε πώς και οι πολίτες θέλουν να νιώθουν ασφάλεια , όχι μόνο τα επίσημα πρόσωπα, γιατι και οι πολίτες αποτελούν "στόχο" , μπορεί όχι αντιεξουσιαστών ... αλλά ληστών και γενικά κακοποιών οι οποίοι μπορεί να είναι και πιο επικίνδυνοι και πιο σκληροί ....  ! 

Ελένη Παρασκευοπούλου

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE