Χρήστος Πανίτσας: «Την Κυριακή ψηφίζουμε αυτοδύναμη Ελλάδα»

Λίγες ώρες πριν από την κάλπη και την ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χρήστος Ν. Πανίτσας απευθύνει ένα δυναμικό κάλεσμα σε όλους τους Αχαιούς πολίτες και ιδίως τους νέους να στείλουν ηχηρό μήνυμα νίκης αναδεικνύοντας τη Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη!
«Η ώρα της κάλπης έφθασε! Η ευθύνη που αναλογεί σε όλους μας, είναι τεράστια. Καλούμαστε να δώσουμε τη δύναμη σε αυτούς που μπορούν να ανοίξουν μια νέα σελίδα για τον τόπο μας.
Ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω τον διχασμό και την παρακμή και να κάνουμε ξανά τον τόπο μας έναν τόπο προκοπής, ελπίδας, αισιοδοξίας για το αύριο.
Εμείς, οι νέοι θέλουμε να ζούμε σε μια χώρα με δουλειές, ανάπτυξη, υποδομές, ασφάλεια, ποιοτική Δημόσια Υγεία, παιδεία, κοινωνική αλληλεγγύη, σεβασμό και προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων, λιγότερους φόρους και περισσότερο εισόδημα. Και φυσικά σ’ ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό κράτος.
Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης έχει σχέδιο για την επόμενη ημέρα. Θέλει και μπορεί να μετατρέψει την Ελλάδα σε μια υπολογίσιμη δύναμη, με ισχυρή ανάπτυξη για όλους τους Ελληνες και προοπτικές για τη νέα γενιά. Μπορεί να εγγυηθεί την αναγέννηση του τόπου μας, σε όλα τα επίπεδα, εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο μέλλον.
Διλλήμματα δεν υπάρχουν. Η επιλογή αδιαμφισβήτητα είναι μία. Η Νέα Δημοκρατία και ο αρχηγός μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορούν να εγγυηθούν την πορεία της χώρας μας, με ισχυρή ανάπτυξη και αυτοδύναμη Ελλάδα.
Στην μάχη της Κυριακής είμαστε όλοι παρόντες. Κανείς δεν περισσεύει και κάθε ψήφος μετράει!
Το μέλλον μας αξίζει! Με ισχυρή και αυτοδύναμη τη Νέα Δημοκρατία μπορούμε να ελπίζουμε! Η μόνη σίγουρη και σταθερή λύση είναι η ισχυρή εντολή στη Ν.Δ. Ενωμένοι μπορούμε να φέρουμε την νίκη!».

Χρήστος Πανίτσας: Προέδρος της ΟΝΝΕΔ

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE