Ουρανία Μπίρμπα: Η φημολογούμενη υποψηφιότητά μου με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Το να νομίζει κάποιος, οποιοσδήποτε, πρόσωπο, οργάνωση, συλλογικότητα και πολύ περισσότερο μεγάλο κόμμα ότι κάνει πολιτική με διαρροές στα ΜΜΕ και μάλιστα ανυπόγραφα  από κάποιο δημοσιογράφο ή «δημοσιογράφο» όχι μόνο είναι λάθος και ανήθικο αλλά δεν είναι πολιτική! Για να μην  χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση που θα ταίριαζε στην περίπτωση αλλά όχι στις αρχές μου, στις αναφορές μου και στην στάση ζωής μου.

Η σαπουνόπερα ονοματολογίας των αυτοδιοικητικών αναζητήσεων όπως κατέληξε, φαίνεται ότι οδήγησε τους εμπνευστές της σε αντίθετα συμπεράσματα από αυτά που έπρεπε και επαναλαμβάνεται σε αντίστοιχη κόπια για τις εθνικές εκλογές!!!

Η συμμετοχή μου όπως και άλλων συντρόφων στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ζήτημα πολιτικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με την πολιτική μου συλλογικότητα το ΕΑΜ.

Η μορφή της εκλογικής συνεργασίας μάλιστα δεν προϋποθέτει μια απλή πολιτική εκλογική στήριξη στο ΣΥΡΙΖΑ για την οποία το Εργατικό Αντιιμπεριαλιστικό Μέτωπο είναι ξεκάθαρο αλλά και πολιτική συμφωνία σε βασικά ζητήματα τακτικής και στρατηγικής.

Τέτοια συνεργασία- συζήτηση δεν μας ζητήθηκε, αλλά ούτε ζητήσαμε και πολύ περισσότερο δεν ζήτησα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

Εκπροσωπούμαι από την συλλογικότητα μου απόλυτα και αυτή θα αποφασίσει για την μορφή και το περιεχόμενο της όποιας πολιτικής συνεργασίας στις εθνικές εκλογές αν μας ζητηθεί.

Ποτέ δεν πήγαμε γυρεύοντας για τίτλους και αξιώματα. Μας αφήνουν και με αφήνουν προσωπικά παγερά αδιάφορη.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE