Φωτεινή Συριώτη-Κυπραίου: Γιατί πρέπει να επανεκλέξουμε δήμαρχο τον Κώστα Πελετίδη

Αναμφίβολα η εποχή μας είναι εποχή των θαυμαστών κατακτήσεων άλλα και των μεγάλων προβλημάτων. Προβλήματα που φαντάζουν άλυτα καθώς η κερδοσκοπία των ισχυρών ,ο ατομικισμός και η αδιαφορία των πολλών δεν μας αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας.

Σ΄ αυτές λοιπόν τις συνθήκες ο εθελοντισμός και η συμμετοχή στα κοινά εμφανίζεται ως επιτακτική ανάγκη και εμείς οι γονείς με την ανιδιοτελή δράση μας διαψεύδουμε το φόβο ότι ο άνθρωπος έχει κολλήσει στο υλικό με το οποίο φτιάχτηκε ,τη λάσπη, όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Αντώνης Σαμαράκης.

Έτσι η συμπαράταξη και η συμπόρευσή μου με τον Κώστα Πελετίδη πρόεκυψε από το έργο του. Ένα έργο πρωτόγνωρο για την πόλη, μεσούσης της οικονομικής κρίσης και με μειωμένη χρηματοδότηση. Ένα έργο με κοινωνικό πρόσημο και κυρίως έργο με ευαισθησία στην ανεκτίμητη αξία που λέγετε παιδί !!!

Κατά τη διάρκεια της θητείας του έγιναν άλματα προς μια εικόνα της κοινωνίας με προτεραιότητα τα παιδιά!
-Για πρώτη φορά δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα Ημερήσιες Δημοτικές Παιδικές κατασκηνώσεις . Στην Πλαζ και στα Ροιτικα φιλοξενούνται 1300 παιδία της πόλης μας με πολύμορφες δραστηριότητες. – Νέα τμήματα σε παιδικούς σταθμούς και ανέγερση νέων - Απαλλάχθηκαν από τα τροφεία νέα ζευγάρια με εισόδημα κάτω των 25000 ευρώ. -Ανακαινίστηκε το 40% των σχολικών συγκροτημάτων . – Τα σχολεία θωρακίστηκαν με συστήματα αντικεραυνικής προστασίας . - Δρομολογήθηκαν έργα που αφορούν την ενεργειακή αναβάθμιση και ανακατασκευή 6 σχολικών συγκροτημάτων. -Κατασκευάστηκαν νέα σχολεία ,ξεκίνησε η ανακατασκευή του 3ου Γυμνασίου και προσχωρούν οι διεργασίες του 10ου ΓΕΛ Πατρών, που είχαν πληγεί από τους σεισμούς . – Λειτουργούν 17 κέντρα Λαϊκού φροντιστηρίου με εθελοντές εκπαιδευτικούς τα οποία παρακολουθεί πλήθος μαθητών . – Δεκάδες σύγχρονες και ασφαλείς παιδικές χαρές. Πρωινό και δεκατιανό σε εκατοντάδες μαθητές μας και πολλά ακόμα .

Με οδηγό αυτά τα στοιχεία και με αφετηρία τη δική μου αγάπη για τη νέα γενιά, δεν θα μπορούσα να συμπορευτώ με κάποιο άλλο πολιτικό σχηματισμό παρά μονάχα με τον Κώστα Πελετίδη .
Και όλα αυτά γιατί οι υποσχέσεις του δεν είναι έπεα πτερόεντα, αλλά δεσμεύσεις οι οποίες πάντα πραγματοποιούνται, καθώς είναι μύθων τε ῥητήρ ἔργων τε πρηκτήρ !
Αξίζει λοιπόν σ’ αυτή τη Δημοτική αρχή και τον Κώστα Πελετίδη η επανεκλογή από την Πρώτη Κυριακή !!!.
Φωτεινή Συριώτη- Κυπραίου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση
Πρόεδρος Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Πατρέων
Μέλος του ΕΣΥΝ

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Ευθύνη

Αυγ 02, 2020 Hits:40 ΑΠΟΨΕΙΣ

Ευθύνη

Αυγ 01, 2020 Hits:69 ΑΠΟΨΕΙΣ