Χρήστος Πατούχας: «Λευκή Νύχτα-Μαύρες μέρες!»

Το προτείνει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, το υπογράφει ο εν ενεργεία Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων! Τι αποφάσισαν; Την λευκή νύχτα με παράταση λειτουργίας των καταστημάτων στην έναρξη του Καρναβαλιού. «Εξυπνάδα», με δήθεν αναπτυξιακή προοπτική. Ποιος την πληρώνει; Φυσικά οι εργαζόμενοι εμποροϋπάλληλοι. Που εννοείται, θα κληθούν να δουλέψουν, χωρίς να πληρωθούν, στις περισσότερες των περιπτώσεων. Όπως γίνεται και με την επιστροφή του Χριστουγεννιάτικου δώρου τους στον εργοδότη σε πλείστες όσες περιπτώσεις. Την πληρώνουν και όσοι εκ των υπολοίπων είναι αναγκασμένοι να ασχολούνται και να διαβάζουν ανοησίες από σοβαρούς, υποτίθεται, ανθρώπους.
Τι δεν πρόσεξαν; Ότι το συρρικνωμένο εισόδημα, έχει ήδη καταναλωθεί, και αν υπήρχε περισσότερο, αυτό θα ήταν στην διάθεση της αγοραστικής κίνησης των μικροεμπόρων. Τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Είναι πολύ κουραστικό, να μην διαπιστώνουν, αρμόδιοι άνθρωποι κατά τα άλλα, ότι την «λευκή» νύχτα, θα την διαδεχθεί, μία και στην συνέχεια πολλές μαύρες μέρες! Τρομάρα τους! Σκέψου να τους ζητήσεις να διεκδικήσουν την κατάργηση του φόρου στο πετρέλαιο ή να πέσουν οι τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης. Για να ζεσταθούν όλες οι μαύρες νύχτες και οι κρύες καρδιές! Χρόνια πολλά!

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE