Α. Τραχήλη: Φως απ’ τη λαμπροσύνη της Ανάστασης Του

«Είμαστε ήδη κοντά στην έξοδο. Στο πέρασμα. Στην διαδοχή μιας εποχής. Όπως η εποχή που με την Σταύρωση έφερε την Ανάσταση, την Λύτρωση, την ταπεινότητα, την εξύψωση της Αγάπης και της Αλήθειας. Αναστάσεως ημέρα λαμπρυνθώμεν λαοί».

Αυτό αναφέρει στο πασχαλινό μήνυμα της η Αθηνά Τραχήλη, πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου και αντιπρόεδρος της UEVP, της Πανευρωπαϊκής Ένωσης των Ιδιωτών Κτηνιάτρων. 

Και επισημαίνει ότι «σε μια περίοδο που η πανδημία, χάρη στο εμβόλιο και στη νίκη της Επιστήμης αρχίζει να υποχωρεί, η δική μας σκέψη στρέφεται σε δυο πλευρές. Στις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους. Και σ’ εκείνους που αυτό το Πάσχα δίνουν τον μεγάλο αγώνα της σωτηρίας στις ΜΕΘ. Αλλά και στους γιατρούς, στις νοσηλεύτριες και στους νοσηλευτές, στο προσωπικό των νοσοκομείων μας, στην αυταπάρνηση και στην αυτοθυσία τους που αθέατα και αθόρυβα, δίνουν πραγματικό νόημα στην αλληλεγγύη, στη φιλαλληλία και στην υπέρβαση του εγώ για χάρη του εμείς». 

«Αυτό το εμείς πρέπει να έχουμε γνώμονα κάθε δύναμης που εκκινεί το νου μας. Δεν είμαστε μόνοι, είμαστε μέρη ενός συνόλου. Εκεί ανήκουμε. Κι αυτό το σύνολο -το συνανήκειν- υπηρετούμε. Αυτό είναι το νόημα Εκείνου που ήρθε, που Σταυρώθηκε κι Αναστήθηκε για τις γενιές που ακολούθησαν. Για όλους εμάς», λέει στο μήνυμα της η κ. Τραχήλη. 

Και καταλήγει: «Θέλω, μ’ όλη την καρδιά μου, να ευχηθώ Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους. Υγεία, Αγάπη και Ευημερία. Και Φως στις Ψυχές μας. Φως απ’ την λαμπροσύνη της Ανάστασης Του».          

    

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE