Και η Πολυφωνική... τραγουδά online

Και η Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας προσπαθεί να κάνει πιο «εύκολες» και ευχάριστες τις ημέρες του εγκλεισμού. Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «H παραμονή στο σπίτι έχει και τα καλά της, καθώς είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να συστηθούμε με μουσικά και άλλα αριστουργήματα, όπως αυτά που σας προτείνουμε!»

Στην ιστοσελίδα της Πολυφωνικής δημιουργήθηκε μια κατηγορία δημοφιλών έργων (Χορωδιακής, Ορχηστρικής, σολιστικής, Ελληνικής και ξένης Μουσικής). Ο τίτλος της «Τραγουδάμε σπίτι μας - Sing at home».

Ετσι, μπορείτε να επισεφθείτε την ιστοσελίδα της Πολυφωνικής στοhttp://www.polyphonikipatras.gr/?section=2568&language=el_GR και να επιλέξετε από την «Πρόταση της Ημέρας», τη μουσική που θέλετε να συντροφεύσει τις στιγμές που βρίσκεστε στο σπίτι.

«Γεμίστε με μουσική τον δικό σας κόσμο. Η μουσική είναι ένας μοναδικός σύντροφος, μία μαγική συνταγή για τον εσώτερο ψυχισμό του καθενός μας. Εμείς θα φροντίσουμε για τον καθημερινό εμπλουτισμό της "Πρότασης". Εσείς… καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε!!!» μας συμβουλεύει χαρακτηριστικά.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE