Στο διαδίκτυο η μουσική της παράστασης "Το κορίτσι που επιμένει"

Μέρες εγκλεισμού και καραντίνας, και η μουσική αποτελεί μία κάποια παρηγοριά για το μυαλό και την ψυχή μας.

Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι Τηλέμαχος Τσαρδάκας και Διονύσης Μπάστας και αποφάσισαν να ανεβάσουν στο διαδίκτυο τη μουσική για την παράσταση «Το κορίτσι που επιμένει».

Μάλιστα η μουσική και τα τραγούδια της παράστασης είναι διαθέσιμα σε Spotify, iTunes, YouTube, TikTok κ.ά.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο παραμύθι με πρωτότυπες συνθέσεις που βασίζεται στην ελληνική μυθολογία και αγαπήθηκε όπου κι αν παίχτηκε σε Ελλάδα και Κύπρο.
Ενα κορίτσι κι ένα αγόρι μεγαλώνουν μαζί και ζουν ευτυχισμένοι μέχρι που ο Πλούτωνας ο θεός του Κάτω Κόσμου κλέβει το αγόρι. Το κορίτσι με τη βοήθεια του Διόνυσου, του Απόλλωνα και της Αφροδίτης θα κάνει ένα μεγάλο ταξίδι στον Κάτω Κόσμο για να φέρει το αγόρι της πίσω. Θα αντιμετωπίσει όλα τα εμπόδια με όπλο τη μουσική, το χιούμορ και την επιμονή μέχρι την δίκαιη τελική λύση».

Το βιβλίο και το cd κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Σοκόλη.

Σημειώνεται πως η μουσική είναι του Διονύση Μπάστα, οι στίχοι και τα κείμενα της παράστασης του Τηλέμαχου Τσαρδάκα, οι ηχογραφήσεις, η παραγωγή και το mastering έγινε στο Noisebox Studio. Τραγουδούν: Αγγελική-Ζωή Καραγκούνη, Βασίλης Δημακόπουλος, Μάριος Κρητικόπουλος, Πάολα Καλλιγά, Μαρία Δελετζέ, Σοφία Νικολετάκη, Περικλής Σιούντας. Βιολιά: Νίκος Μαυρίδης.
 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE