Πάτρα: "Γεμάτο" δίμηνο από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου

Ενα δίμηνο γεμάτο από δράσεις πολιτισμού έχει προγραμματίσει και θα προσφέρει το αμέσως επόμενο διάστημα ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων.

Το Τμήμα Παραγωγής του πολιτιστικού αυτή την περίοδο εμπλέκεται ενεργά στην υλοποίηση των δράσεων για το Καρναβάλι, με μπάντες χάλκινων την Τσικνοπέμπτη, δρώμενα στην Ανω Πόλη αλλά και τα κούλουμα σε Πλαζ και νότιο Πάρκο.

Οσον αφορά το ερχόμενο δίμηνο, τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τα 35 χρόνια από την ίδρυση της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης». Στις 8 Μαρτίου, Ημέρα της Γυναίκας, ο Πολιτιστικός Οργανισμός θα παρουσιάσει το έργο της Ντέμπορα Μπρεβούρ «Οι γυναίκες του Λόκερμπι» στην «Αίγλη» από την ομάδα του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΟΤΕ Πάτρας - Αχαΐας, ενώ θα γίνουν και τα εγκαίνια της έκθεσης με έργα της Ζιζής Μακρή.

Το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 8 μ.μ., ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων υλοποιώντας πρόταση του Μουσικού Σχολείου της Πάτρας διοργανώνει στο κινηματοθέατρο «Πάνθεον» αφιέρωμα στη μελοποιημένη ποίηση από το Θάνο Μικρούτσικο.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE