Κρυμμένος Θησαυρός στην Πλαζ

 Μια πολλά υποσχόμενη καρναβαλική γιορτή θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Πατρινοί σήμερα στις 11 το πρωί στην Πλαζ.

Τα πρώτα παιχνίδια πλατείας του 55ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού δίνουν την αφορμή για μια ξεχωριστή λαμπρή μέρα γεμάτη Καρναβάλι δίπλα στη θάλασσα.

Εκεί, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας και η Οργανωτική Ομάδα του φετινού παιχνιδιού (πλήρωμα 222) θα υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους, καρναβαλιστές και μη, για μία μέρα διασκέδασης και… πλήρους απασχόλησης.

Τηρώντας τις “παραδόσεις” τα πληρώματα που συμμετέχουν στον Κρυμμένο Θησαυρό, θα διαγωνιστούν στα 5 παιχνίδια της φάσης πλατείας «Τσα πρρρρρ», ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στις παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιούνται από την Κοινωφελή Επιχείρηση στους χώρους του πρώην camping του ΕΟΤ. Στην ξεχωριστή αυτή γιορτή θα εμφανιστεί η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 Μαρία Κυριακοπούλου.

Στις παράλληλες δράσεις εντάσσονται συναυλία του συγκροτήματος Trashformers και Παιχνίδια από το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πάτρας με τίτλο «Παιχνίδια για παιδιά από παιδιά». Oι Τrashformers που δημιουργήθηκαν στην Πάτρα το 2004,  θα παρουσιάσουν ένα live show με χορευτικά, τραγούδι και performances επιφυλάσσοντας μια συνολική εμπειρία ακομπλεξάριστης διασκέδασης Ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα βγαλμένο από τα 80s-90s-00s που ξεχειλίζει διασκέδαση!

Οι Trashformers είναι οι Jimfast (vocals, dj, performer // musical programme designer, excecutive producer, creative concept), Gizmo (dj, vj // video editor) και Αρείων (performer, dj // graphic designer, visual designer, video editor, excecutive producer, creative concept). Στο show των Trashformers συμμετέχουν ως performers οι Kida Ley (vocals), Χριστίνα Κατσόγιαννη (dancer), Δέσποινα Σακελλαροπούλου (dancer) και La.Lena (dancer).

Στις εκδηλώσεις στην πλαζ συμμετέχει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ρίου «Ιάσων» με μια δράση-έκπληξη. Πρόκειται για δράσεις γνωριμίας με την ιστιοπλοΐα για παιδιά και ενήλικες. Κεντρικό ρόλο στην εκδήλωση θα έχει ο νέος εξομοιωτής ιστιοπλοΐας για παιδιά που κατασκευάστηκε από τα μέλη του ομίλου. Ο εξομοιωτής είναι ένα σκάφος optimist σε ρόδες, όπου τα παιδιά μπορούν με ασφάλεια να δοκιμάσουν και να κάνουν τα πρώτα βήματα στο χώρο της ιστιοπλοΐας. Επιπλέον για του ενήλικες θα υπάρχει στον χώρο εξομοιωτής για windsurf, ο οποίος θα αποτελέσει και ένα δεύτερο δρώμενο της εκδήλωσης. Στην εκδήλωση βασικό ρόλο θα έχουν οι μικροί αθλητές ιστιοπλοΐας του ομίλου, οι οποίοι με ενθουσιασμό δέχτηκαν την ιδέα. θα προβληθεί στο κοινό το πρόγραμμα του ομίλου «Υιοθέτησε ένα παιδί-ένα μικρό ιστιοπλόο».

Θα λειτουργήσει πωλητήριο αναμνηστικών του Πατρινού Καρναβαλιού, ενώ θα υπάρχει κινητή μονάδα αιμοδοσίας για όσους ενδιαφέρονται να προσφέρουν αίμα στη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου.

Παράλληλα η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας φιλοξενώντας τους επισκέπτες και τους καρναβαλιστές θα προσφέρει καφέ, γλυκά, αναψυκτικά, παγωτά, σνακς και μπύρα.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE