«Ένα ελεύθερο ζευγάρι» έως τις 19 Ιανουαρίου στο θέατρο act

Το θέατρο act με πολλή χαρά παρουσιάζει τη νέα του παραγωγή και αποτελεί τη θεατρική του πρόταση για την περίοδο των γιορτών. Πρόκειται για την κλασσική κωμωδία «Ένα ελεύθερο ζευγάρι» του βραβευμένου με Νόμπελ λογοτεχνίας Ιταλού θεατρικού συγγραφέα Ντάριο Φο και της συζύγου του ηθοποιού Φράνκα Ράμε. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η ηθοποιός και σκηνοθέτις Δήμητρα Λαρεντζάκη. Ερμηνεύουν η Κατερίνα Τασσύ και ο Παλαιολόγος Χαλίδας.

Η παράσταση θα ανέβει στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα) έως 19 Ιανουαρίου 2020 και θα παίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.30 και Κυριακή στις 20.00.
Λίγα λόγια για το έργο:

Ένα ζευγάρι πάνω σε ένα μικρό ξύλινο πατάρι. Ένας άντρας και μια γυναίκα. Δυο κόσμοι τόσο διαφορετικοί μεταξύ τους. Θα συναντηθούν για να μοιραστούν με το κοινό την ιστορία της σχέσης τους, τις αλήθειες και τα ψέματα ενός γάμου. Θα προσπαθήσουν να βάλουν όρια, θα συγκρουσθούν, θα απελπιστούν, θα απειλήσουν ο ένας τον άλλο, θα τραγουδήσουν, θα χορέψουν, με ένα όπλο στο χέρι και με ένα πιστολάκι για τα μαλλιά. Οι ερωτικές σχέσεις όταν φτάνουν σε αδιέξοδο, οι άνθρωποι χάνουν το μέτρο και όλα συμβαίνουν μέσα σε μια υπερβολή. Μια ακραία ξεκαρδιστική κωμωδία του Ντάριο Φο και της Φράνκα Ράμε για την μεγαλύτερη περιπέτεια στις ζωές των ανθρώπων: Τον έρωτα.

Ταυτότητα παράστασης:
Κείμενο: Ντάριο Φο – Φράνκα Ράμε
Σκηνοθεσία: Δήμητρα Λαρεντζάκη
Σκηνικά-κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη
Μουσική: Διονύσης Μπάστας
Φωτισμοί: Ιωάννης Αναστασόπουλος
Βίντεο: Ανδρέας Λαμπρόπουλος
Παραγωγή: θέατρο act 2019-2020

Ερμηνεύουν: Κατερίνα Τασσύ – Παλαιολόγος Χαλίδας

Στο θέατρο act (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα)
έως 19 Ιανουαρίου 2020
Παρασκευή – Σάββατο στις 21.30, Κυριακή στις 20.00
Διάρκεια: 80 λεπτά
Εισιτήρια: 12€ (κανονικό), 9€ (μειωμένο), 6€ (θεατρική ατέλεια)
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2610272037 και 6936122263 και στις
σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του θεάτρου.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE