Τέταρτη στη σειρά προβολή του διά «γυμνού οφθαλμού» «Κινητού Κινηματογράφου 2019» στο «Θρανίο»

Για τις προβολές των ταινιών «Αμάντα» και «Σούπα Μόντο», που δυό φοβερές πιτσιρίκες «κλέβουν» την παράσταση, ο Νίκος Καββαδίας έγραψε κι «ανέβασε» στην σελίδα του «Κινητού Κινηματογράφου» στο facebook (https://www.facebook.com/Patras-Mobile-Cinema-1067602676641512/).

Για το υπόλοιπο διάστημα του Ιουλίου οι εβδομαδιαίες προβολές του διά «γυμνού οφθαλμού» «Κινητού Κινηματογράφου 2019» διπλασιάζονται, μιάς και από την Πέμπτη, 11 Ιουλίου ξεκινούν προβολές και στην «Piazza Santa Rosa» στον Άη-Διονύση.

ΤΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩ ΠΑΙΔΙ…
Απόψε και την άλλη Τετάρτη το βράδυ η οθόνη στο «Θρανίο», αλλά κι όλη η Πλατεία Αγίας Σοφίας, θα γεμίσει από την παρουσία δυό αξιολάτρευτων μικρών κοριτσιών: της 7χρονης Αμάντας και της 9χρονης Τζο.
Τόσο η «Αμάντα», όσο και το «Σούπα Μόντο» είναι εξαιρετικές ταινίες, με δυό φοβερές πιτσιρίκες να «κλέβουν» την παράσταση, αλλά δεν είναι αυτό, που συνηθίζουμε να λέμε παιδικές ταινίες.
Τόσο η Αμάντα, όσο, ακόμα περισσότερο η Τζο, από τα μικρά τους θα αναγκασθούν να έρθουν αντιμέτωπες με την Απώλεια.

  • Η Αμάντα έχει να παλέψει με την απώλεια της μητέρας της, που πέφτει θύμα τρομοκρατικής επίθεσης, ακόμα δε περισσότερο η Τζο, που καταφεύγει στο αληθινό παραμύθι, γιά να γλυκάνει περισσότερο τον πόνο των αγαπημένων της και λιγότερο τον δικό της, μιάς κι έχει συνειδητοποιήσει, ότι ο χρόνος ζωής, που της απομένει είναι ελάχιστος…

Και οι δυό ταινίες είναι γλυκόπικρες και στο τέλος καταφέρνουν να κάνουν τον θεατή να πλημμυρίσει αισιοδοξία, μιάς και η (γλυκιά) ζωή συνεχίζεται!
Γι’ αυτό σας λέω: αυτήν και την άλλη Τετάρτη, πάρτε το μέσα και το έξω παιδί, κι ελάτε στο «Θρανίο», στην Πλατεία Αγίας Σοφίας.

Η Αμάντα και η Τζο σας περιμένουν!

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

  • Ημερομηνία: Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019
  • Tόπος: καφεμεζεδοποτείον «Το Θρανίο», Πλατεία Αγίας Σοφίας, Πάτρα
  • Ώρα Έναρξης: 9.00 το βράδυ
  • Διοργανωτές: «γυμνός οφθαλμός» – «Το Θρανίο»
  • Τεχνική Κάλυψη: Νικηφόρος Σπίνος (NS Sound)


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE