Ολοκληρώνεται η έκθεση: «Τυπογραφία: παρελθόν, παρόν και μέλλον»

Ολοκληρώνεται στις 21 Ιουνίου, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, η έκθεση με τίτλο: «Τυπογραφία: παρελθόν, παρόν και μέλλον», στην οποία παρουσιάζονται 54 επιλεγμένες αφίσες από τους τέσσερις διεθνείς διαγωνισμούς που έχει διοργανώσει το Μουσείο Τυπογραφίας Γιάννη και Ελένης Γαρεδάκη στα Χανιά.

Η έκθεση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 7ου Διεθνούς Συνεδρίου Τυπογραφίας & Οπτικής Επικοινωνίας στη διοργάνωση του οποίου συμμετέχει η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πατρών. Το Μουσείο Τυπογραφίας είναι το πρώτο στο είδος του σε όλη την Ελλάδα. Λειτουργεί από το 2005 και αποτελεί έργο ζωής του ιδρυτή του Γιάννη Γαρεδάκη, ο οποίος, για περισσότερα από είκοσι χρόνια συνέλεγε μηχανήματα και άλλα εκθέματα, που σηματοδοτούν την εξέλιξη της Ευρωπαϊκής Τυπογραφίας μέσα στον χρόνο.

7ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

να σημειώσουμε ότι το 7ο Διεθνές Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας (ICTVC) θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιουνίου 2019, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών. Το συνέδριο, αναζητά μέσα από μονοπάτια πρόκλησης και αμφισβήτησης, τη διαχρονική αξία του σχεδιασμού της οπτικής επικοινωνίας. Όπως πάντα, μία σειρά από ενδιαφέροντα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια του διημέρου πριν το κυρίως συνέδριο και οι εκθέσεις και εκδηλώσεις θα αποτελέσουν σημαντική παράμετρο της διοργάνωσης. Το 7ο ICTVC διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Μελέτης και Έρευνας της Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας με τη συνεργασία της Βιβλιοθήκης και Κέντρου Πληροφόρησης Πανεπιστημίου Πατρών. Περισσότερα: http://ictvc.org/2019/

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE