Έκθεση στη Στέγη Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς από το ΔΙΕΚ Πάτρας

Το ΔΙΕΚ Πάτρας καλεί σε ανοικτή εκδήλωση τους πολίτες της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής στην έκθεση – αφιέρωμα στον Κωστή Παλαμά που θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 στις 18:30, ενώ οι ώρες λειτουργίας για το κοινό θα είναι από την Τρίτη 11 Ιουνίου έως και το Σάββατο 15 Ιουνίου, από τις 10:00 έως τις 13:00 και τα απογεύματα Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από τις 18:00 έως και τις 21:00.

Οι καταρτιζόμενοι του τμήματος Γραφιστικής Εντύπου & Ηλεκτρονικών Μέσων του Δημόσιου ΙΕΚ Πάτρας, στο πλαίσιο των διδακτικών αντικειμένων Σχέδιο-Χρώμα-Σκίτσο, Γραφιστική και Ηλεκτρονική Επεξεργασία Μακέτας δημιούργησαν μία εικαστική ενότητα αφιερωμένη στον ποιητή Κωστή Παλαμά.

Αφορμή για το έργο αυτό αποτέλεσε η κήρυξη του Δημάρχου Πατρέων του έτους 2019 ως έτος αφιερωμένο στον Κωστή Παλαμά –καθώς συμπληρώνονται 160 χρόνια από τη γέννησή του.

Πρόθεσή του ΔΙΕΚ Πάτρας είναι η συνεργασία στις δράσεις της Στέγης Γραμμάτων Κωστής Παλαμάς σε μία προσπάθεια εξωστρέφειας και επικοινωνίας του έργου που παράγεται στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης της Πάτρας με την τοπική κοινωνία.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE