Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος τραγουδά τον ...Έρωτα

Ο Πατρινός ταλαντούχος ερμηνευτής , Χρήστος Κωνσταντόπουλος , συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα. Αυτό τον καιρό έχει επιβιβαστεί  στο μουσικό βαγόνι - Orient Express του Τρένου στο Ρουφ, και μαζί με την Αμαλία Τάτση τραγουδά τον  Έρωτα..!

Οι δύο ερμηνευτές , με τη συνοδεία του γνωστού πιανίστα και συνθέτη Χρίστου Θεοδώρου τραγουδούν τον Έρωτα, όπως ηχούσε την εποχή του μεσοπολέμου, μέσα από τις ρομαντικές μελωδίες των Σουγιούλ, Γούναρη, Γιαννίδη και πολλών άλλων αγαπημένων συνθετών. Ερμηνεύουν μέσα από τα αστικά λαϊκά τραγούδια των δεκαετιών του ‘50 και του ’60 την πιο σκληρή εκδοχή του Έρωτα, με τις μουσικές και τους στίχους των Τσιτσάνη, Βαμβακάρη και Παπαγιαννοπούλου. Συνεχίζουν με το ”έντεχνο” τραγούδι των δεκαετιών ‘60, ‘70 και ’80, όπως το διαμόρφωσαν οι Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Σαββόπουλος και άλλοι μέσα από μελοποιημένα ποιήματα του Νίκου Γκάτσου, του Οδυσσέα Ελύτη κ.α. Φτάνουν στο σήμερα με μία επιλογή από τα πιο όμορφα σύγχρονα ερωτικά τραγούδια σημαντικών Ελλήνων συνθετών.


Ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος συγκαταλέγεται στη λίστα αυτών που διαφημίζουν την Πάτρα στην Αθήνα  και όχι μόνο. Πρόκειται για έναν νέο καλλιτέχνη που μας υπόσχεται πολλά. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες συνθέτες ενώ αυτό τον καιρό ετοιμάζει το νέο του cd.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE