Εργαστήριο θεάτρου κούκλας για παιδιά

Το θέατρο act και η ομάδα Synthesis 748 από το Παρίσι σε συνεργασία με την Κορίνα Κοτσίρη, κουκλοπαίχτρια και ηθοποιό διοργανώνει ένα εικαστικό εργαστήριο θεάτρου κούκλας για παιδιά που συνδυάζει αρμονικά την εικαστική με την θεατρική δημιουργία. Το εικαστικό εργαστήρι, πραγματοποιείται ένα Σαββατοκύριακο το μήνα και έχει αυτόνομο περιεχόμενο. Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Εργαστήρι θεάτρου κούκλας  τα παιδιά δημιουργούν φιγούρες και κουκλόσπιτα! Οι χώροι που φτιάξουν έχουν οποιαδήποτε θεματική όπως  το διάστημα, η πόλη, η φύση, η προϊστορική περίοδος, ο βυθός, ενώ οι φιγούρες-μινιατούρες θα βοηθήσουν τα παιδιά να φτιάξουν την δική τους παράσταση.

Αφορά όλα τα παιδιά από 5 χρονών και επιτρέπεται η φυσική παρουσία των συνοδών εφόσον το επιθυμούν. Κάθε κύκλος έχει αυτόνομο περιεχόμενο.

Εργαστήριο θεάτρου κούκλας για παιδιά | Στο θέατρο Αct (Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65)

Σχεδιάστρια προγράμματος / Εισηγήτρια: Κορίνα Κοτσίρη

5ος κύκλος : Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ ο κάθε κύκλος διάρκειας 4 ωρών

Ειδική προσφορά  για 2 αδέρφια 30€ το Σαββατοκύριακο.

Πληροφορίες – συμμετοχές: Κορίνα Κοτσίρη 6977545994 και 6936122263 (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Ευθύνη

Αυγ 02, 2020 Hits:39 ΑΠΟΨΕΙΣ

Ευθύνη

Αυγ 01, 2020 Hits:68 ΑΠΟΨΕΙΣ