Μεσολόγγι- Κέντρο Λόγου και Τέχνης- Μουσείο Διέξοδος : Ντάπιες Πολιτισμού

Το Κέντρο Λόγου και Τέχνης-Μουσείο "Διέξοδος¨ στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου ,στεγάζεται στο ιστορικότατο κτίριο την Οικεία του Αρχηγού Φρουράς της Ηρωικής Εξόδου του Μεσολογγίου Αθανάσιου Ραζή-Κότσικα.

Ο ιδρυτής και διευθυντής του συγκεκριμένου εμβληματικού Μουσείου κ.Νικόλαος Κορδόσης προσκάλεσε  έναν  καταξιωμένο graffiti-street artist  να εκθέσει έργα του με την τέχνη του γκραφίτι στον συγκεκριμένο χώρο, επιχειρώντας να  κάνει την υπέρβαση στην εποχή των περιοριστικών μέτρων covid-19,που οι χώροι τέχνης αναζητούν νέους τρόπους επικοινωνίας με το φιλότεχνο  κοινό  τους   . 

Η προσωπική εικαστική έκθεση του Γεώργου Παπαγεωργίου-31stillwriting, εντάσσεται από τον Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου στο επίσημο πρόγραμμα των εκδηλώσεων μνήμης για την επέτειο των 200 χρόνων, από την Ελληνική Επανάσταση 1821, αλλά και των 195 χρόνων από την Ηρωική Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων.

«ΝΤΑΠΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» Η υπαίθρια έκθεση graffiti του Γιεώργου Παπαγεωργίου, "έντυσε" εξωτερικά την "Διέδοδο" με ιδιαίτερες εικαστικές δημιουργίες. Ως εκ τούτου, δίνεται η δυνατότητα σε όλους να την απολαύσουν, να φωτογραφηθούν και να ταξιδέψουν στην ιστορία μέσα από την τέχνη του graffiti .Άτυπα  εγκαινιάστηκε  17 Απριλίου, και θα έχει διάρκεια δύο μηνών στον εξωτερικό χώρο του Ιστορικού  Μουσείου.

#DiexodosMuseum_graffiti

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE