Απτόητος ο «Μώμος», έρχεται διαδικτυακά

Τριάντα μία συμμετοχές -από τη Δράμα μέχρι το Ηράκλειο Κρήτης κι από τις Βρυξέλλες μέχρι τη Σάμο- μετρά η 13η διοργάνωση του Πανελλήνιου Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος».

Τους καλεσμένους θα υποδεχτούν το Πατρινό Καρναβάλι με την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση, το Ερασιτεχνικό Σχήμα Πάτρας «Ρεφενέ» και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τη συμπαράσταση του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και την αιγίδα της Εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων.

>Θα γίνουν 12 ωριαία αφιερώματα, ένα για κάθε χρονιά, στους προηγούμενους Μώμους, μέσω τηλεοπτικών σταθμών και διευθύνσεων του διαδικτύου, σε όλη τη διάρκεια του φετινού Καρναβαλιού.

>Θα αναρτηθούν οι φετινές υποψηφιότητες σε διαδικτυακή πλατφόρμα του Πατρινού Καρναβαλιού το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, ώρα 9 μ.μ.

>Θα ανακοινωθούν τα 10 καλύτερα σατιρικά δρώμενα που προέκρινε η Επιτροπή Επιλογής του Φεστιβάλ και θα αναρτηθούν (ως ενιαία παράσταση), με συνδετικά ιντερμέδια του ΕΣΠ «Ρεφενέ» την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, ώρα 7 μ.μ. Η ίδια παράσταση, την ίδια ώρα, θα προβληθεί και σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

>Την ίδια μέρα, στις 10 μ.μ. και μετά την ανάρτηση/προβολή της ενιαίας παράστασης και σε διαδικτυακή επικοινωνία, θα ψηφίσουν και οι 31 εκπρόσωποι των συμμετεχουσών ομάδων, για τα 3 βραβεία της χρονιάς.

>Ολες οι φετινές συμμετοχές θα παραμείνουν στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Πατρινού Καρναβαλιού και θα προβάλλονται από τηλεοπτικούς σταθμούς, μέχρι την Κυριακή 14 Μαρτίου, τουλάχιστον. (φωτ. Θεατρική ομάδα «Θεαρίλιον» Ιλίου Αττικής).

 

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE