Η Πολυφωνική Πατρών κόβει την πίτα της... ηλεκτρονικά!

‘’Μένουμε σπίτι...τηρούμε τα έθιμα’’. Με κεντρικό άξονα αυτό το σύνθημα, η «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗ», ετοιμάζει το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που φέτος δεδομένων των υγειονομικών συνθηκών, μέτρων και διατάξεων, θα γίνει μέσω του διαδικτύου. Η διαδικασία, που είναι ανοιχτή σε όλη την τοπική και όχι μόνον κοινωνία, θα πραγματοποιηθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ, στις 11 το πρωί. 

        Θα περιλαμβάνει την ευλογία και το κόψιμο της πίτας [ιερέας], τον Διοικητικό και τον Καλλιτεχνικό απολογισμό 2020 [Γιάννης Κόττορος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Μο Σταύρος Σολωμός, Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού], ευχές διοικητικών και καλλιτεχνικών στελεχών -διαδικτυακά- αλλά και βίντεο με τις κυριότερες δραστηριότητες του έτους που πέρασε. 

        Το τυχερό τμήμα της χρονιάς θα αναδειχθεί με κλήρωση. 

        Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Καλλιτεχνική Διεύθυνση της «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», προσκαλούν τα μέλη και τους φίλους του Οργανισμού, αλλά και τον κάθε συμπολίτη που θα επιθυμούσε, να παρακολουθήσουν την όλη διαδικασία του εθίμου της κοπής της πίτας (διαφορετικά από τις άλλες χρονιές), είτε από το youtube, είτε από το Facebook, χρησιμοποιώντας τους πιο κάτω συνδέσμους: 

YouTube  

https://youtu.be/1RWmsiO3ATE

Facebook

https://www.facebook.com/events/523950645176736/

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE