«Αστικά δύστυχα» του Δημήτρη Γκιούλου

«Αστικά δύστυχα» είναι ο τίτλος της νέας ποιητικής συλλογής του Δημήτρη Γκιούλου, η οποία κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Θίνες».

Τα «Αστικά Δύστυχα» είναι μια συλλογή ποιημάτων. Εχουν τις ρίζες τους στην επαρχία, στα οικογενειακά-κυριακάτικα τραπέζια και εκτείνονται μέχρι την καρδιά του αστικού ιστού. Εξετάζουν τις παθογένειες της ελληνικής οικογένειας και τις ανοικτές διαφορές της Ιστορίας. Συνομιλούν με την προσωπική απώλεια και τη συλλογική μελαγχολία, αυτοσαρκάζονται δυνατά, παίζουν με τη γλώσσα. Ενίοτε αναφλέγονται από πόθο, αλλά δεν παύουν ποτέ να κοιτούν προς το μέλλον. Eίναι ένας καθρέπτης που μέσα του θα αντικρίσετε και τον εαυτό σας.

Ο Δημήτρης Γκιούλος ευχαριστεί από την πλευρά του, την εκδότρια Ζιζή Σαλίμπα «για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου και τη γενναιότητά της να προχωρήσει με την έκδοση της συλλογής σε αυτή τη δύσκολη εποχή», τον επιμελητή Γιώργη Μαθόπουλο «για τις εργατοώρες που περάσαμε πάνω στο βιβλίο» και την Μελισσάνθη Σαλίμπα « για τη φροντίδα της και το εξώφυλλο της» όπως αναφέρει.

Και μιας και τα βιβλιοπωλεία συνεχίζουν να είναι κελιστά, τα «Αστικά Δύστυχα» μπορείτε να τα παραγγείλεται ήδη από το thines.gr.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE