Διαδικτυακή Art Athina με πατρινές συμμετοχές

Τις διαδικτυακές της πύλες ανοίγει σήμερα η Art Athina, μέσω της πλατφόρμας Αrt Athina Virtual www.aavirtual.gr, και υπόσχεται μια διαφορετική εμπειρία στο φιλότεχνο κοινό. Η Αrt Athina Virtual έχει τεθεί υπό την αιγίδα της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Στη διαδικτυακή πρεμιέρα της αθηναϊκής φουάρ, που είναι μία από τις παλαιότερες στην Ευρώπη, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν από τον υπολογιστή, την ταμπλέτα ή το έξυπνο τηλέφωνό τους δωρεάν σε περισσότερες από 55 γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό και να γνωρίσουν τους καλλιτέχνες και τα έργα που προτείνουν χωρίς κανέναν χρονικό περιορισμό, καθώς η Αrt Athina Virtual θα είναι προσβάσιμη σε 24ώρη βάση - με διαφορετικό φωτισμό το πρωί και το βράδυ- επτά ημέρες την εβδομάδα έως το τέλος Οκτωβρίου.

Εκεί θα συναντήσουμε την γκαλερί a.antonopoulou.art της Αγγελικής Αντωνοπούλου αλλά και την γκαλερί Cube από την Πάτρα, της Λιάνας Ζωζά.

Συγκεκριμένα, η γκαλερί Cube θα παρουσιάσει το πρότζεκτ «Read the room» σε επιμέλεια Λιάνας Ζωζά και Μάκη Κυριακόπουλου. Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Bleeps, Kenneth Blom, Felipe Chavez-Baynham, Tom Faber, Ant Hamlyn, Reiner Heidorn, Brendan Kelly, Liza Krügermeier, Ιορδάνης Καλημεράκης, Μάκης Κυριακόπουλος, Φάνης Λογοθέτης, Ανδρέας Νικολάου, Βασιλική Πανταζή, Κωνσταντίνος Πάτσης και Βούλα Φερεντίνου.

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE