Πάτρα: Έκθεση ζωγραφικής της Αναστασίας Ντόντη

Αρχίζει το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, η έκθεση ζωγραφικής της Αναστασίας Ντόντη, με τίτλο «Από – χρώσεις», η οποία. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, διευρυμένα, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, λόγω των ειδικών συνθηκών.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 21 Οκτωβρίου. Η Αναστασία Ντόντη-Τσιτσιλιάνη, γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Πάτρα και στην Κεφαλλονιά. Πήρε τα πρώτα μαθήματα από τον Σπύρο Σώκαρη στην Πάτρα, και   από τον Βρασίδα Βλαχόπουλο στην Αθήνα. Σπούδασε στο "Technical College of Weybridge" στο Surrey της Μ.Βρετανίας, Σχέδιο, Ιστορία της Τεχνης και Αγγλική Λογοτεχνία. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα σε Βιομηχανία Ξυλείας και Ξύλινων κατασκευών. Διδάσκει χάθα γιόγκα ιδιωτικά, επί σειρά ετών. Παράλληλα, ασχολείται με την εικαστική έκφραση. Εχει παρουσιάσει έργα της, σε ομαδικές εκθέσεις, σε Αθήνα, Πάτρα, Κεφαλονιά και Κορώνη Μεσσηνίας.

Έχει κάνει ατομικές εκθέσεις στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Μουσικού Μαΐου, στην Αίθουσα της Συναυλιών Φιλαρμονικής Εταιρείας, Ωδείου Πατρών, το 2015 και το 2019, καθώς και στην Αγγλικανικη Εκκλησία "Άγιος Ανδρέας" Πατρών, το 2017.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE