Πάτρα: Επαναδραστηριοποιείται η Πολυφωνική

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της επαναδραστηριοποίησης και λειτουργίας των τμημάτων του πολυβραβευμένου Οργανισμού της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας, ενός εκ των μεγαλύτερων μουσικών Οργανισμών της χώρας, με βάση όλες τις υγειονομικές διατάξεις που προβλέπονται για χορωδίες, ορχήστρες, θέατρο, κ.ά.

Ετσι, η Προπαιδική Χορωδία, πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο ακροάσεις, ενώ οι δοκιμές- μαθήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 3 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο, 11.30- 13.30.

Η Παιδική Χορωδία, άρχισε δοκιμές το περασμένο Σάββατο, ενώ η Νεανική Χορωδία χθες.

Η Μικτή Χορωδία, άρχισε τη δραστηριότητά της την περασμένη Δευτέρα (ανδρικό τμήμα) και θα συνεχίσει την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου (γυναικείο τμήμα).

Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε και η πρώτη συγκέντρωση του ΓΦΣ «Εμμέλεια», ενώ το Θεατρικό Εργαστήρι αρχίζει δοκιμές για ενήλικους και ενήλικες από σήμερα.

Ηδη έχουν ξεκινήσει τις δοκιμές τους το Ορχηστρικό Σχήμα «Vibrato» και η Ορχήστρα Παραδοσιακής Μουσικής «Ηλιοδώρια».

Ο Βυζαντινός Χορός θα ξεκινήσει εντός του Οκτωβρίου, ενώ για την Φιλαρμονική Ορχήστρα, θα υπάρξει ξεχωριστή ανακοίνωση, λόγω της ιδιαιτερότητας του τμήματος.

Τέλος συνεχίζονται οι εγγραφές στις 22 Σχολές του Ωδείου της Πολυφωνικής, ενώ το διδακτικό έτος έχει αρχίσει ήδη από 15 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες: Καθημερινά στη Γραμματεία του Οργανισμού, Κορίνθου 280- Γούναρη, τηλ. 2610222248 και 2610279679.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE