Συνεργασία έκπληξη για τον Σάκη Ρουβά: Με την σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου

Μια αναπάντεχη συνεργασία δυο μοναδικών καλλιτεχνών έρχεται να λάμψει το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο. Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά και τη Σόνια Θεοδωρίδου.

Η διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου και ο κορυφαίος Έλληνας ποπ σταρ Σάκης Ρουβάς, στην πιο δημιουργική και ώριμη στιγμή του, θα ενώσουν τις φωνές τους για πρώτη φορά μαζί στο Ηρώδειο, πλαισιωμένοι από την Oρχήστρα Mobile, υπό την καθοδήγηση του Μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη.

 

Οι κορυφαίοι αλλά με τόσο διαφορετική και ξεχωριστή μουσική ταυτότητα καλλιτέχνες, ενώνουν την ευαισθησία και την αγάπη τους για το τραγούδι, με το ανεπανάληπτο ταλέντο τους, και μας παρασύρουν σε ένα διαφορετικό μουσικό ταξίδι, ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες του Διεθνούς και Ελληνικού Ρεπερτορίου.

Μαγικά ντουέτα αλλά και μοναδικές σόλο ερμηνείες αγαπημένων τραγουδιών και μεγάλων επιτυχιών από δημιουργούς της καρδιάς και της μνήμης μας, όπως Μίκη Θεοδωράκη, Lucio Dalla, Γιάννη Σπανό, Ennio Moriccone, Μίμη Πλέσσα κ.α.

Μεταξύ άλλων, θα ακουστούν τραγούδια όπως: Caruso, Άρνηση / Στο περιγιάλι το κρυφό, Time to say Goodbye, Σε έχω ερωτευτεί, Smile, Άνθρωποι Μονάχοι και πολλά άλλα.

Μια αξέχαστη βραδιά, γεμάτη τραγούδι, συναίσθημα και συγκίνηση!

Info: Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, ώρα 21:00. Τιμές εισιτηρίων: Από 25 έως 75 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων: www.ticketservices.gr, τηλ. 210 7234567, εκδοτήρια ticket services και Ελληνικού Φεστιβάλ, Πανεπιστημίου 39, ταμεία Ηρωδείου και καταστήματα Public.

Πληροφορίες: τηλ. 210 7298930

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE