Σπ. Σκιαδαρέσης μέσω... Προαστιακού κατά Σπηλιόπουλου

Με σκωπτικό τρόπο σχολιάζει τις συνεχείς αναβολές στην έναρξη δρομολογίων του Προαστιακού για την Κάτω Αχαΐα, ο περιφερειακός σύμβουλος, Σπύρος Ν. Σκιαδαρέσης, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και ταυτόχρονα Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου του ΟΣΕ, Κώστα Σπηλιόπουλου.

«Στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο ο κ. Σπηλιόπουλος βεβαίωνε με κάθε τρόπο απευθυνόμενος στο Σώμα ότι: «Την πρώτη κιόλας εβδομάδα του Φεβρουαρίου θα γίνει επίσημα η λειτουργία του Προαστιακού προς την κάτω Αχαγιά, κανονικά και με δρομολόγια. Όχι για το θεαθήναι με καπέλα για επικοινωνιακούς λόγους», σχολιάζει ο κ. Σκιαδαρέσης και σημειώνει: «Εμείς είμαστε εδώ και με μεγάλη μας χαρά, με το πρώτο κιόλας δρομολόγιο του Προαστιακού (είμαστε ήδη στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας του Φεβρουαρίου), θα σας βγάλουμε το καπέλο, ευχόμενοι το έργο αυτό να ανακουφίσει τους συμπολίτες μας της Δυτικής Αχαΐας και τους επισκέπτες αυτής. 

Ευχής έργον θα ήταν να μεριμνήσει ο ΟΣΕ (αν δεν έχει ήδη γίνει) να υπάρξει σύντομα και σύνδεση του Προαστιακού με άλλα μέσα του ΟΣΕ από και προς το αεροδρόμιο του Αράξου! Καλά δρομολόγια !! (αλλά όχι μόνο στις ανακοινώσεις...)»

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE