Χρυσανθακόπουλος: Διαγραφή χρεών προς ΔΕΥΑΠ για ΝΟΠ και Ερασιτεχνική Παναχαϊκή

Πρόταση προς τον Δήμαρχο Πατρέων Κ. Πελετίδη, η οποία κοινοποιείται και προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Π. Μελά και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΠ, για διαγραφή των μέχρι τώρα χρεών προς την ΔΕΥΑΠ της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και του ΝΟΠ, που οφείλονται αποκλειστικά στην  υδροδότηση των εγκαταστάσεων τους, απευθύνει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πάτρα Διεθνής Σύγχρονη Πόλη, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος.

Οπως αναλυτικά αναφέρει:

«Τα δύο ιστορικά σωματεία συσσώρευσαν χρέη, που οφείλονται αποκλειστικά στις αθλητικές τους δραστηριότητες,  με τις οποίες εξυπηρέτησαν την συμμετοχή χιλιάδων αθλητών του σταθερού και του υγρού στίβου και των ατομικών και ομαδικών αθλημάτων.

Το νερό που κατανάλωσαν ήταν, είτε για το κολυμβητήριο -είτε για το γκαζόν των γηπέδων- είτε για τις εγκαταστάσεις των μπάνιων και των ντους.  Δεν το ήπιαν, δεν το εμφιάλωσαν,  δεν το σπατάλησαν, ούτε διέρρευσε από σωλήνες με αμέλεια τους. Επειδή τα σωματεία αυτά είναι μη κερδοσκοπικές κοινωνικές οργανώσεις κοινωφελούς χαρακτήρα  και σύλλογοι ταυτισμένοι με την ιστορία της πόλης, εισηγούμαι την εφάπαξ διαγραφή των χρεών τους προς την ΔΕΥΑΠ και την ανάληψη εκ μέρους τους από εδώ και εμπρός, της πλήρους ευθύνης αποπληρωμής ανελλιπώς,  των οικονομικών τους υποχρεώσεων.

Γνωρίζετε ότι οι συνδρομές των μελών των σωματείων υπολείπονται και δεν καλύπτουν καν τα λειτουργικά τους έξοδα, επομένως θα ήταν ευχής έργο να απαλλαγούν από αυτό το χρονίζον βάρος,  που μαθηματικά θα τα οδηγήσει στην διάλυση τους. Οι χιλιάδες αθλητές των δύο σωματείων είναι οι πρώτοι που θα ευεργετηθούν από αυτήν  την απόφαση.»

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE