Μήνυμα Νίκου Τζανάκου: Σας καλούμε να φτιάξουμε ΜΑΖΙ την …δική μας Πάτρα!

Η χθεσινή ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης «Πάτρα: Η δική μας πόλη» κατέδειξε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι στις Δημοτικές εκλογές της Κυριακής οι Πατρινοί έχουν ειλημμένη απόφαση να μην παραδώσουν ξανά τα κλειδιά της πόλης σε συμφέροντα παντός είδους και σε Δημάρχους - μαριονέτες.

Η αξία της πόλης μας ξεπερνά τις ανάγκες των κομμάτων να ελέγχουν Δήμους καταμετρώντας τις δυνάμεις τους, πολύ περισσότερο ξεπερνά και παρακάμπτει κάθε ατομικό σχέδιο που εντάσσεται σε πλαίσιο προσωπικής πολιτικής φιλοδοξίας ή ματαιοδοξίας.

Η Πάτρα θα γυρίσει σελίδα επιστρέφοντας στην εποχή του έργου. Έργου, όχι με λόγια και μεγαλόπνοα σχέδια που μένουν στα χαρτιά, αλλά έργου ουσιαστικού και πρακτικού που θα δώσει «ανάσα» στην πόλη και στους κατοίκους της.

Οι Πατρινοί έχουν αντιληφθεί τι έχει ήδη προσφέρει η δική μας παράταξη στην πόλη. Γνωρίζουν για το έργο που παρήχθη, έργο πρωτοποριακό και καινοτόμο σε εποχές που άλλες πόλεις της χώρας έπαιρναν μαθήματα εκσυγχρονισμού από τη δική μας πόλη.

Εμείς δεν φύγαμε ποτέ. Δεν εγκαταλείψαμε την τοπική αυτοδιοίκηση, γιατί δεν την είδαμε ποτέ ως «εισιτήριο» για μετέπειτα πολιτικές διαδρομές. Η δική μας διαδρομή πάντα ξεκινούσε από την πόλη και κατέληγε σε αυτήν. Έτσι και τώρα, με εφόδια, την εμπειρία μας, το έργο που ήδη κάναμε, την γνώση και το σαφές μελετημένο σχέδιο για όσα πρέπει να κάνουμε, προχωράμε στο μέλλον για την αναγεννήσουμε την Πάτρα.

Φτιάχνοντας την πόλη των επόμενων 50 χρόνων! Εκσυγχρονίζοντάς την, εξασφαλίζοντας κανόνες λειτουργίας, καθαριότητα και αρμονικό δέσιμο με τη φύση, διασφαλίζοντας αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής για όλους, μεταμορφώνοντας σε χώρο ζωής όλη την πόλη, όχι μόνο το κέντρο.

Ανοίγοντας τους ορίζοντες της εξωστρέφειας και μετατρέποντας την πόλη σε κέντρο, πολιτισμού, επιστήμης, εκθέσεων τουρισμού και επιχειρηματικότητας. Με έναν Δήμο της διαδικτυακής εξυπηρέτησης, που φροντίζει τα καθημερινά, αλλά παράλληλα δουλεύει με σύνθεση και σύμπνοια για τα μεγάλα. Δημιουργούμε την πόλη που θα δίνει προοπτική, θα εμπνέει το δυναμικό της και θα του δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσει. Σας καλούμε να φτιάξουμε μαζί την Πάτρα: Την δική μας πόλη!»

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Ευθύνη

Αυγ 02, 2020 Hits:40 ΑΠΟΨΕΙΣ

Ευθύνη

Αυγ 01, 2020 Hits:69 ΑΠΟΨΕΙΣ