Περιοδεία Νίκου Τζανάκου στην Έλληνος Στρατιώτη και τη Μέση Αγυιά

Με αφορμή την περιοδεία του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Τζανάκου και υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων της παράταξης «Πάτρα: Η δική μας πόλη» στην Έλληνος Στρατιώτου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Συνεχίζουμε τις περιοδείες στις γειτονιές της Πάτρας, αποδεικνύοντας και τη γνώση μας όσον αφορά τα προβλήματα και τις ανάγκες ξεχωριστά κάθε περιοχής, αλλά και πείθοντας πως το πρόγραμμα της παράταξης «Πάτρα: Η δική μας πόλη» είναι μελετημένο, τεκμηριωμένο, αλλά και προσαρμοσμένο σε βάση άμεσης υλοποίησης.

Η περιοδεία του επικεφαλής της παράταξης και υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Νίκου Τζανάκου και υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού, πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Έλληνος Στρατιώτη και την Μέση Αγυιά.

Στη διάρκεια των συναντήσεων με τους πολίτες επισημάνθηκε ότι στόχος μας είναι να στηριχθεί η κάθε συνοικία της πόλης μας και να αναβαθμιστεί. Η νέα Δημοτική Αρχή οφείλει να τακτοποιήσει «ανοικτά» θέματα σε γειτονιές, εξασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία τους.

Η καθαριότητα, οι αισθητικές παρεμβάσεις, η ενεργοποίηση του δυναμικού της κάθε περιοχής, αλλά και καθημερινή συνεργασία των ανθρώπων και των εκπροσώπων της κάθε συνοικίας με τον Δήμο, αποτελούν τους βασικούς κορμούς της πολιτικής μας.

Η Πάτρα αναπτύσσεται και τα νέα τμήματά της πρέπει να βοηθηθούν ώστε οι κάτοικοι να διασφαλίσουν μια ποιοτική καθημερινότητα, να βρουν διεξόδους οι νέοι, αλλά και να αναπτυχθεί η επαγγελματική δραστηριότητα.

Στην «Πάτρα: Η δική μας πόλη» έχουμε το όραμα, έχουμε το σχέδιο, είμαστε έτοιμοι να το εφαρμόσουμε».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE