“Σπιράλ”: Ανοίγεται όλη μέρα στην καρδιά της πόλης

Το εκλογικό κέντρο του “σπιράλ” λειτουργεί εδώ και μερικές εβδομάδες «ανοικτό» από το πρωί έως το βράδυ, στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου, ως κέντρο συνάντησης των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, συνεργατών και πολιτών με τον υποψήφιο Δήμαρχο και επικεφαλής του  “σπιράλ” Πέτρο Ψωμά.
Με δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος και επικεφαλής του “σπιράλ” καλεί τους δημότες να επισκεφθούν το εκλογικό κέντρο για να συζητήσουν θέσεις, προτάσεις αλλά ζητήματα που τους απασχολούν, σε μια προσπάθεια καταγραφής των προβλημάτων της πόλης.
«Το “σπιράλ” ας αποτελέσει για τις επόμενες ημέρες μέχρι τις εκλογές του Μαΐου, το ορμητήριό μας για τον αγώνα που κάνουμε, την όμορφη αυτή προσπάθεια, μαζί με άξιους συνεργάτες, αξιόλογους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και ανθρώπους με τεράστια διάθεση και όρεξη για προσφορά στον τόπο» τονίζει ο Πέτρος Ψωμάς και προσθέτει. «Ακούμε, αφουγκραζόμαστε, καταγράφουμε. Η πόλη το έχει ανάγκη! Και το “σπιράλ” ανοίγεται στην πόλη!»
Το “σπιράλ” λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ, με ομάδες εργασίας, συνεργάτες και εθελοντές, στο πάνω μέρος της πλατείας Βασ. Γεωργίου Α’. Τηλέφωνο επικοινωνίας 6942 577090 / e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE