Με την κοινωνία της θέλησης, της ικανότητας και της γνώσης

Της Δήμητρας Γεωργακοπούλου – Μπάστα
Υποψηφίας Περιφερειακής Συμβούλου με την παράταξη «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο»

Η Δυτική Ελλάδα στην εποχή που ανοίγεται μπροστά μας έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει μία ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή υψηλών δυνατοτήτων, χωρίς όμως αυτή η οικονομική ανάπτυξη να λειτουργήσει ως ένα «κλειστό σύστημα» που θα ωφελήσει λίγους, αλλά αντίθετα, να συμβάλλει στην ενίσχυση του δείκτη κοινωνικής προστασίας, ιδιαίτερα προς τις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και τους πιο «ασθενείς» πολίτες.

Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από μία προοδευτική πολιτική που θα αναδείξει την έντονα κοινωνική διάσταση της αναγκαίας παραγωγικής ανασυγκρότησης, αλλά και την έντονα παραγωγική διάσταση της κοινωνικής ανασυγκρότησης!

Μια πολιτική με όρους ανάταξης και ανάπτυξης που θα αξιοποιεί την ταυτότητα και όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, έχοντας ως βασικό άξονα τον ισότιμο Περιφερειακό Σχεδιασμό για την ανασυγκρότηση του κοινωνικού ιστού με πρωτοπόρες και καινοτόμες δράσεις. στον αγροτικό τομέα, στην ανάδειξη του τουρισμού ως κινητήριου μοχλού της οικονομίας , στην ενίσχυση και τόνωση της επιχειρηματικότητας στην ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, στην προστασία του περιβάλλοντος στην βελτίωση των κοινωνικών δομών και στην ενδυνάμωση της ισότητας των δύο φύλων συστατικό στοιχείο της Δημοκρατίας μας.

Και που θα ασκείται από στελέχη, που έχουν αποδείξει τη διάθεση προσφοράς στην τοπική κοινωνία, την πολιτική και διοικητική τους επάρκεια, αλλά και το μέγεθος της γνώσης τους για την περιοχή, τα προβλήματα και τις δυνατότητές της.

Γι’ αυτό και ενόψει των Περιφερειακών Εκλογών του προσεχούς Μαΐου, πιστεύοντας ότι η ελπίδα μιας νέας προοπτικής απαιτεί από όλους μας μια διαρκή προσπάθεια μεδιάλογο, σκληρή δουλειά, συνέπεια και αποτελεσματικότητα αποφάσισα να θέσω τις δυνάμεις μου στην υπηρεσία της Αχαϊκής κοινωνίας και να μετέχω, ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Αχαΐας, στον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα - Δικαίωμα στηνΠρόοδο» του νυν Περιφερειάρχη, Απόστολου Κατσιφάρα.

Η απόφασή μου αυτή επιθυμεί να ενισχύσει το ήδη σημαντικό έργο που παρήχθη τα προηγούμενα χρόνια και να συμβάλλει ώστε αυτό το έργο να αναδειχθεί περαιτέρω, αλλά και να πολλαπλασιαστεί κατά την επόμενη τετραετία. Οφείλουμε να αποδείξουμε και στη συνέχεια ότι η πρόοδος δεν είναι μια κούφια λέξη, αλλά μια διαδικασία που ξεκίνησε, εξελίσσεται και θα συνεχιστεί με ακόμη μεγαλύτερη ένταση!

Με εδραιωμένη την πεποίθηση ότι εκπροσωπούμε την κοινωνία της θέλησης,της ενότητας, της προόδου, της ικανότητας και της γνώσης, ζητάω την στήριξη και την εμπιστοσύνη των πολιτών της Αχαΐας προς το πρόσωπό μου και προς την περιφερειακή μας παράταξη.
Στις εκλογές του Μαΐου, όλοι μαζί θα αποδείξουμε πως η Αχαΐα έχει δημοκρατικό παρελθόν, παρόν και μέλλον!

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE