Ραγκούσης: Συγχαρητήρια στην Αντιτρομοκρατική, δεν χρειάζεται λαϊκισμός από την κυβέρνηση

Για ακόμη μια φορά αξίζουν συγχαρητήρια στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τη νέα εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Οργάνωση Αυτοάμυνας», τονίζει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης. Αναφέρει ότι «η νέα αυτή επιτυχία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έρχεται, μεταξύ άλλων, σε συνέχεια της σύλληψης στις αρχές του 2019 στελεχών της τρομοκρατικής οργάνωσης Πυρήνων της Φωτιάς Σεϊσίδη-Σακκά, όπως και της εξάρθρωσης της ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης Compat 18, το 2018».

Ο κ. Ραγκούσης συμπληρώνει ότι «η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συνεχίζει να κάνει μια δουλειά βάθους και εκτός δημοσιότητας με σημαντικά αποτελέσματα», και καταλήγει λέγοντας ότι «αυτό που χρειάζεται επιτέλους να κάνει και η κυβέρνηση είναι να χειριστεί τα θέματα της ασφάλειας με υπευθυνότητα και χωρίς λαϊκισμούς και προπαγανδιστικούς θεατρινισμούς».

ΝΔ: Γιατί σιωπά ο ΣΥΡΙΖΑ;

Υπενθυμίζεται ότι στιγμές νωρίτερα η ΝΔ είχε κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για «αφωνία» αναφορικά με τις τελευταίες επιθέσεις (μεταξύ αυτών και εκείνη στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως), αλλά και για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Πηγή: iefimerida.gr 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE