Επίθεση του Μέρα25 Αχαΐας στον Αλέξη Τσίπρα

Το ΜΕΡΑ25 Αχαΐας σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Με την ευκαιρία της άφιξης του κου. Τσίπρα στην Αχαΐα θέτει τον προβληματισμό του σχετικά με σημαντικά ζητήματα για την περιφέρεια μας τα οποία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άφησε σε εκκρεμότητα .

Το πάγιο και χρόνιο αίτημα της ίδρυσης της νομικής σχολής από το Πανεπιστήμιο Πατρών χρησιμοποιήθηκε ως όπλο στην προεκλογική  φαρέτρα του ΣΥΡΙΖΑ , στο παρά πέντε των εκλογών . Το ΜΕΡΑ25 ως κυβέρνηση , θα είχε ιδρύσει νομική σχολή στην Πάτρα , η οποία θα δραστηριοποιούταν σε νέα πεδία έρευνας όπως η τεχνητή νοημοσύνη , blockchain και internet of things .

Οι παράκτιοι μεσογειακοί αγώνες , εκτός της εφήμερης προσέλευσης αθλητών , άφησαν στην πόλη μόνο την άμμο ! Το ΜΕΡΑ25 με προϋπολογισμό άνω των 5.000.000 ευρώ θα είχε φροντίσει να μείνουν αθλητικές υποδομές ( π.χ. κολυμβητήριο Αγυιάς )  με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό .

Η κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ εγγυήθηκε στον πατραϊκό λαό υπόγεια διέλευση του τρένου εντός της πόλης , χωρίς μελέτες , χωρίς κονδύλι , ενώ τέσσερα χρόνια δεν κατάφερε να υλοποιήσει το έργο ούτε καν έως το Ρίο ή την Ροδοδάφνη . Με το ΜΕΡΑ25 σε αυτό το χρονικό διάστημα θα απολαμβάναμε ένα σύγχρονο διευρωπαϊκό τρένο που θα συνέβαλε στην τουριστική και εμπορική ( σύνδεση με ΒΙ.ΠΕ και λιμάνι ) ανάπτυξη του νομού μας .

Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας παρακολούθησαν την φιέστα - εγκαίνια του πρώην υπουργού υποδομών για την Πατρών - Πύργου με τις τηλεοπτικές κάμερες και τις μπουλντόζες αλλά δυστυχώς ποτέ δεν είδαν να ξεκινά πραγματικά το έργο . Είναι άμεση και επιτακτική ανάγκη εκκίνησης της Πατρών – Πύργου , η οποία μπήκε σε περιπέτειες με την τεμαχισή της και την αναδοχή μέρους αυτής από την εταιρεία Τοξότης ( Καλογρίτσας ) . Οφείλει η νέα κυβέρνηση να προχωρήσει με τον επιλαχών ανάδοχο , όπως ορίζει ο νόμος . Τέλος η όδευση του να γίνεται σε όλο το μήκος τους έργου ( Μιντιλόγλι εώς Πύργο ) , εκτός οικιστικών ζωνών και με δεδομένο ότι δεν πρέπει να δημιουργηθούν διόδια στην περιοχή Καμίνια .

Με μία αντικειμενική ματιά , μπορεί κανείς να διαπιστώσει , πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έταξε πολλά στους Αχαιούς , αλλά εκ του αποτελέσματος δεν υλοποίησε τίποτα . Ως βουλευτής Αχαΐας κε . Τσίπρα θα θέλαμε μία απάντηση για όλα τα παραπάνω . Ιδού η ευκαιρία σας

 

 

 

 

 

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE