Μαρία Αντωνίου:Aνέλαβε το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη-Μία κίνηση που επικρίθηκε

Ακόμα και αν έγινε παράδοση-παραλαβή στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, πέρασε απαρατήρητη.Ενδεχομένως όχι τυχαία.
Γιατί ύστερα από ένα μπαράζ νομοθετημάτων, που έδειξε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήταν έτοιμη από καιρό για να κυβερνήσει, η επιλογή να πληρωθεί η θέση της υπεύθυνης του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη απογοήτευσε πολλούς Νεοδημοκράτες.

Δεν ήταν τόσο το πρόσωπο, μια πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας από τον νομό Καστοριάς, με μια τάση σε «κορώνες», αλλά αυτή καθαυτή η πλήρωση της θέσης. Μιας θέσης που δημιουργήθηκε για καθαρά εκλογικούς σκοπούς, μια θέση που δημιουργήθηκε για την Κατερίνα Νοτοπούλου και που ο ίδιος ο σημερινός πρωθυπουργός, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε χαρακτηρίσει «άχρηστη για τους πολίτες αλλά χρήσιμη για κομματικούς διορισμούς».

Μια φράση του Κυριάκου Μητσοτάκη που η αντιπολίτευση, μέσω των social media και της Ομάδας Μνήμης, φρόντισε να του θυμίσει.
Η επιλογή να πληρωθεί η θέση της υπεύθυνης του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, όσο και αν επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί ως αναβάθμιση του γραφείου και όχι ως ένας ακόμα κομματικός διορισμός (η κυρία Αντωνίου υποτίθεται ότι «σε συνεργασία με τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης και τις αυτοδιοικητικές Αρχές θα συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής και στην προβολή του brand Μακεδονία»), δεν έπεισε ούτε τους Νεοδημοκράτες, που μέσω των κοινωνικών δικτύων εξέφρασαν με έντονο τρόπο την απογοήτευσή τους.

Πολλοί μάλιστα υποστήριξαν ότι όχι μόνο το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη αλλά ακόμα και αυτό το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης πρέπει να καταργηθεί.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE