Κυριάκος Βελόπουλος: «Ανήκουμε στην ιδεολογία του ελληνισμού»

Τις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος από τη Singular Logic έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Κυριάκος Βελόπουλος σημείωσε: «Θα είμαστε στη Βουλή για να προστατέψουμε τους Ελληνες». Τα ποσοστά της Ελληνικής Λύσης φαίνεται πως εκτινάσσονται στην Βόρεια Ελλάδα, με την Φλώρινα να αναδεικνύει τρίτο κόμμα, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

  • «Ανήκουμε στην ιδεολογία του ελληνισμού. Οι άλλοι θέλουν να είναι καπιταλιστές, να είναι αριστεριστές» σχολίασε ο Κυριάκος Βελόπουλος θέλοντας να απαντήσει σε ερώτηση για το πολιτικό στίγμα του κόμματος Ελληνική Λύση. «Είμαι συντηρητικός» σημείωσε το πρώην στέλεχος του ΛΑΟΣ, που η Singular Logic προβλέπει πως μπαίνει στην βουλή και εκλέγει 10 βουλευτές.

Τι θα κάνει την επόμενη μέρα στη Βουλή η Ελληνική Λύση

  • «Συμμέτοχοι στο έγκλημα που έγινε εις βάρος του ελληνικού λαού, δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι για πρόεδροι της Δημοκρατίας» σχολίασε ο Κυριάκος Βελόπουλος στο ενδεχόμενο να στηρίξει πρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας για νέο πρόεδρο Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε ευτυχής που η Χρυσή Αυγή φαίνεται να μην εισέρχεται στην ελληνική Βουλή. «Στην χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, τον διάλογο, δεν χωρούν ναζί» είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως το κόμμα του δεν ευνοήθηκε από την πτώση του ποσοστού του ναζιστικικού κόμματος. «Το 70% των ψηφοφόρων στις ευρωεκλογές της ΧΑ πήγε στη ΝΔ. Χαίρομαι που είναι εκτός οι ναζί» σημείωσε.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE