Το μετάνοιωσε ο Τσίπρας που δεν έκανε μαζι τις εκλογές τον Μάιο -«Εγώ σου τάλεγα» του λενε υψηλόβαθμα στελέχη!

Σύμφωνα με πληροφορίες εχει μετανοιώσει ο Αλέξης Τσίπρας που απέρριψε τις εισηγήσεις που δεχόταν ακόμα και από πολύ στενούς του συνεργάτες, για εθνικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, με μεγάλη πολιτική πείρα και με πολιτικό αισθητήριο, είναι από εκείνους που σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εισηγηθεί στον πρωθυπουργό να εξετάσει στα σοβαρά την προσφυγή στις κάλπες τον Μάιο.

Ο Πάνος Σκουρλέτης, Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ με καλή γνώση των δυσλειτουργιών του κομματικού μηχανισμού του κυβερνώντος κόμματος σε όλη την Ελλάδα, ειδικά μετά την Συμφωνία των Πρεσπών, φέρεται επίσης να ήταν υπέρμαχος της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες τον Μάιο. Ολοι άλλωστε θυμούνται την φράση του, που επίτηδες την είχε αφήσει να διαρρεύσει… στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την Προοδευτική Συμμαχία στο Γαλάτσι, ότι «τώρα μπορείς να πας σε εκλογές». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Σκουρλέτης αισθάνεται τώρα δικαιωμένος για την πολιτική του εκτίμηση. «Εγώ στα 'λεγα», είπε στον πρωθυπουργό.

Ένα ακόμα κορυφαίο στέλεχος, με επιρροή στα μεσαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Φίλης, επίσης πίστευε ότι το κυβερνών κόμμα θα έπρεπε να επισπεύσει τις εκλογές, ώστε να προλάβει την στρατηγική ήττα. Οσον αφορά τον Ευκλείδη Τσακαλώτο υπάρχει ένα μυστήριο. Αν και ορισμένες πληροφορίες τον ήθελαν να εξετάζει στα σοβαρά και να ακούει τα επιχειρήματα περί πρόωρων εκλογών, δημοσίως δήλωνε πάντως πως προτιμά στο τέλος της 4ετίας ώστε να έχουν αποδώσει τα οικονομικά μέτρα.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE