Εκτός ψηφοδελτίων ΚΙΝΑΛ ο Γιάννης Σγουρός-Ο λόγος της απόφασής του

Ακόμη ένα παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι υποψήφιο με το ΚΙΝΑΛ στις εκλογές. Ο Γιάννης Σγουρός, με ανοιχτή επιστολή του στη Φώφη Γεννηματά, της κάνει γνωστό ότι για να τη… βγάλει από τη δύσκολη θέση, αποφάσισε να μην είναι στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Ο πρώην υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής ανέβασε τη μακροσκελή του επιστολή στη σελίδα του στο Facebook. Ο Γιάννης Σγουρός κάνει γνωστή τη συνάντηση που είχε πρόσφατα με τη Φώφη Γεννηματά, όπου και της πρότεινε να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και μάλιστα σε μη εκλόγιμη θέση. Αλλά επειδή, μέρες μετά, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δεν του απάντησε, αποφάσισε να τη… βγάλει από τη δύσκολη θέση.

«Στη συνάντησή μας, σας γνώρισα εξ αρχής ότι η τυχόν εκλογή μου ως βουλευτής δεν είναι αυτοσκοπός. Γι’ αυτό πρότεινα την τοποθέτησή μου σε μη εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας», γράφει ο Γιάννης Σγουρός.

«Διαβλέποντας πλέον μετά την πάροδο αρκετών ημερών την δυσκολία της τελικής σας απόφασης, θα ήθελα να σας βγάλω από τη δύσκολη θέση της επιλογής, εκφράζοντας την επιθυμία να μην είμαι τελικά υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές», τονίζει. Και σημειώνει ότι η απόφασή του είναι οριστική.

Κλείνει την ανάρτησή του γράφοντας πως «εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση και καλή δύναμη στις προσπάθειές σας, με γνώμονα πάντοτε μια ενωμένη και ισχυρή προοδευτική δημοκρατική παράταξη, όπως την σφυρηλάτησε ο Ανδρέας Παπανδρέου».

Η ανάρτηση του Γιάννη Σγουρού

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE