Σάλος με την πρόσληψη της κόρης της Τασίας Χριστοδουλοπούλου στην Βουλή!-2 παραιτήσεις(VIDEO)

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής παραδέχθηκε κυνικά οτι αξιοποίησε «κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά...» για την πρόσληψη της κόρης της στο κοινοβούλιο.

«Προφανώς, με την έννοια που το λέμε, ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί, υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά...» ήταν η απάντηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου στο ερώτημα αν η πρόσληψη της θυγατέρας της στη Βουλή δημιουργεί ηθικό θέμα.

Με κυνισμό αλλά και ειλικρίνεια, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής παραδέχθηκε ότι για την μετάταξη της κόρης της στη Βουλή «αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά...».

«Δεν το συζητάμε, ούτε θέλω να πω ότι ήταν γνωστά τα προσόντα της και η Βουλή φώναξε έλα έδω» συνέχισε η κυρία Χριστοδουλοπούλου όταν κλήθηκε από τους δημοσιογράφους του Alpha να εξηγήσει αν υπάρχει ηθικό ζήτημα από την πρόσληψη της κόρης της στη Βουλή λίγες ημέρες πριν τις πρόωρες εκλογές.

Εντωμεταξύ, την παραίτησή τους από τη διαδικασία επιλογής για τις συμβάσεις ενός έτους στο Ίδρυμα της Βουλής, υπέβαλαν δύο κόρες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για προεκλογικές προσλήψεις και μετατάξεις στη Βουλή.

Πρόκειται για την Αλεξάνδρα Αλεξανδροπούλου, κόρη της κ. Τσακανίκα, Διευθύντριας του Γενικού Γραμματέα της Βουλής και την Μαρίνα Λελούδη-Σκουρογιάννη, κόρη της κ. Πανταλού, προϊσταμένης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Με επιστολές τους προς τη Βουλή υπέβαλαν την παραίτησή τους, επικαλούμενες, σύμφωνα με πληροφορίες λόγους “ατομικής ευαισθησίας”.

protothema.gr

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE