Στην Πάτρα η Χρυσοβελώνη και όχι στην ΚΟ των ΑΝΕΛ(ΦΩΤΟ)

Στην Πάτρα και όχι στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ βρίσκεται σήμερα η υφυπουργός Εσωτερικών, η οποία συμμετείχει σε κλειστή σύσκεψη με τον Δήμαρχο Πατρέων, για θέματα ισότητας ενώ ακολουθούν επισκέψεις της στις κοινωνικές δομές της Πάτρας, στο παλίσιο επαφών της σε ολόκληρη την χώρα.

Μάλιστα απαντώντας σε ερώτηση του achaianews.gr, για τον αν εμμμένει στην δήλωσή της ότι δεν είναι βαλίτσα να πηγαινοέρχεται στην κυβέρνηση σχετικά με την συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε "Ναι εμμένω, για υτό και σήμερα είμαι στην Πάτρα."

Η κα Χρυσοβελώνη έχει αναδειχθεί σε πρόσωπο των ημερών καθώς μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ για την υπόθεση της συμφωνίας των Πρεσπών, δήλωσε:

«Εγώ θα αναγνώσω το κείμενο της συγκεκριμένης συμφωνίας και εφόσον είναι πράγματι προς το συμφέρον της χώρας δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να φύγω από τη θέση μου και να δημιουργήσω προβλήματα στην κυβέρνηση, εκτός και εάν η λύση αυτή υποδειχθεί από τον Πρωθυπουργό.

Εγώ δεν είμαι βουλευτής, άρα δεν είμαι και μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας. Δεν ξέρω και ποια είναι η ατζέντα της συγκεκριμένης συνάντησης και τι θα συζητηθεί.

Καταρχήν όταν θα έρθει αυτό το κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών, αυτό που εγώ θέλω είναι να μπορέσω να το αναγνώσω. Εγώ θα αναγνώσω το κείμενο της συγκεκριμένης συμφωνίας και εφόσον είναι πράγματι προς το συμφέρον της χώρας, από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να φύγω από τη θέση μου και να δημιουργήσω προβλήματα στην κυβέρνηση, εκτός και εάν η λύση αυτή υποδειχθεί από τον Πρωθυπουργό.

Θέλω να μελετήσω το κείμενο της συγκεκριμένης συμφωνίας και στη συνέχεια και εγώ θα πάρω τις αποφάσεις μου, όπως και καθένας από εμάς. Αυτό που εγώ έχω να πω και που πραγματικά εύχομαι είναι το έργο αυτής της κυβέρνησης πρέπει να συνεχιστεί και πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τη λήξη της τετραετίας και βεβαίως να δοθεί και άλλη μία τετραετία σε αυτή την κυβέρνηση».

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE