Κόντρα Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ για την Αστυνομία

Τη θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει με την ασφάλεια των Ελλήνων εξέφρασε η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μ.Σπυράκη με αφορμή δήλωση του υποψήφιου βουλευτή του Στ. Τυροβολά ότι το κόμμα «θα καταργήσει τα ΜΑΤ».

Η κ. Σπυράκη υποστηρίζει ότι «αποκαλύπτεται βήμα - βήμα το σχέδιο του κ. Τσίπρα να μετατρέψει την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι» και συμπληρώνει ότι ο κ. Τυροβολάς προσέβαλε με απαξιωματικούς χαρακτηρισμούς τις γυναίκες και τους άνδρες της ΕΛΑΣ.

Απαντώντας ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως η Ν.Δ. παίζει με τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και προσθέτει πως «η κυβέρνηση Σαμαρά εξαθλίωσε οικονομικά τους άντρες και τις γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας, χρησιμοποίησε την αστυνομία για να καταστείλει τις λαϊκές κινητοποιήσεις και όχι για να προστατεύσει τους πολίτες».

Ακόμη, η Κουμουνδούρου θέτει ζήτημα εκδημοκρατισμού και αναδιοργάνωσης της Αστυνομίας.

«Θέλουμε μια αστυνομία στο πλευρό του πολίτη και όχι απέναντί του. Ο εκδημοκρατισμός της αστυνομίας και η αναδιοργάνωσή της, μετατρέπει την Ελλάδα σε μια ασφαλή χώρα, που αντιμετωπίζει την εγκληματικότητα, το λαθρεμπόριο και τη διακίνηση ναρκωτικών. Αυτός είναι ο πραγματικός ρόλος της αστυνομίας και αυτόν θα διασφαλίσουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE