Πολυτεχνείο: Διαφοροποίηση Καστανίδη στην απόφαση Γεννηματά για τη μη υπογραφή του κειμένου με ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΜέΡΑ25

Διαφοροποίηση από τον Χάρη Καστανίδη αναφορικά με την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να μην συνυπογραφεί το κείμενο ενάντια στην απαγόρευση συναθροίσεων μαζί με το ΚΚΕ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΜέΡΑ25.

Ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής με ανάρτησή του στο twitter σημειώνει ότι υπάρχουν δύο διακριτά μεταξύ τους θέματα. 1.Δεν πρέπει να τεθεί σε κίνδυνο η δημόσια υγεία με συγκεντρώσεις και πορείες. 2.Η απόφαση της κυβέρνησης, δια του αρχηγού της ΕΛΑΣ, να απαγορεύσει γενικώς τις υπαίθριες δημόσιες συναθροίσεις είναι προδήλως αντισυνταγματική».

Οι αναρτήσεις του Χάρη Καστανίδη

Ακολούθως απαντώντας σε χρήστη του κοινωνικού μέσου για τους λόγους που δεν υπογράφει το ΚΙΝΑΛ το κείμενο, μαζί με τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, ο Χάρης Καστανίδης τονίζει: «παρακαλώ, αλλού την ερώτηση», αφήνοντας με αυτό τον τρόπο αιχμές κατά της ηγεσίας του κόμματος.

Αναφορικά, τέλος με τις απόψεις που εξέφρασαν οι συνταγματολόγοι Νίκος Αλιβιζάτος και Αντώνης Μανιτάκης, ο Χάρης Καστανίδης τονίζει ότι «είναι απολύτως λογικό οι Αλιβιζάτος και Μανιτάκης να θεωρούν συνταγματική την γενική απαγόρευση δημοσίων συναθροίσεων της ΕΛΑΣ, διότι απλούστατα είναι οι συντάκτες του σχεδίου πάνω στο οποίο στηρίχθηκε η κυβέρνηση για να κάνει τον πρόσφατο νόμο για τις συναθροίσεις»


Πηγή: iefimerida.gr

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE