Ηλιόπουλος: Οι παλινωδίες Μητσοτάκη-Κεραμέως τροφοδοτούν τις συνωμοσιολογικές θεωρίες

«Θα ήταν για γέλια αν δεν ήταν για κλάματα» σχολιάζει ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφορικά με τις μάσκες που μοιράστηκαν σήμερα στους μαθητές στα σχολεία.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι οι παλινωδίες των Μητσοτάκη και Κεραμέως τροφοδοτούν τις συνωμοσιολογικές θεωρίες και καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει στην προμήθεια των κατάλληλων μασκών για τους μαθητές.

Η ανακοίνωση του Νάσου Ηλιόπουλου

Οι μάσκες – κουκούλες που μοίρασε η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη στους μικρούς μαθητές για το άνοιγμα των σχολείων, όπως φαίνεται από τις εκατοντάδες φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, θα ήταν για γέλια εάν δεν ήταν για κλάματα και άκρως επικίνδυνες.

Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνεται το επιτελικό μπάχαλο του κ. Μητσοτάκη και της κας Κεραμέως. Εκτός εάν η Υπουργός μας ενημερώσει ότι ο μέσος όρος των μασκών ήταν στο σωστό μέγεθος.

Οι παλινωδίες των κ. Μητσοτάκη – Κεραμέως είναι αυτές που τροφοδοτούν τις επικίνδυνες συνομωσιολογικές θεωρίες. Τους καλούμε επιτέλους να σοβαρευτούν και να προχωρήσουν στην απαραίτητη προμήθεια κατάλληλων μασκών για όλους τους μαθητές.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE