Πολάκης κατά Αδωνι: Υποτακτικότητα να ζητάς συγγνώμη για την ψήφο των βουλευτών

Επανήλθε ο Παύλος Πολάκης στο ζήτημα της ψηφοφορίας για την άρση ασυλία του, επιτιθέμενος παράλληλα και στον Αδωνι Γεωργιάδη.

Μιλώντας στη Βουλή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε εκ νέου ότι ορισμένοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συνειδητά δεν ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας του, ακολουθώντας, όπως είπε, τη συνείδησή τους.

Παράλληλα, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Αδωνι Γεωργιάδη επειδή, όπως είπε, ζήτησε ταπεινά συγγνώμη από τον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη.

«Παραδίδω τον κ Γεωργιάδη στην χλεύη της κοινωνίας. Είναι ο απόλυτος εξευτελισμός του πολιτικού άντρα που είναι και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και κορυφαίος υπουργός να ζητά ταπεινά συγγνώμη από έναν εκδότη γιατί οι βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου ακολουθώντας τη συνείδησή τους δεν ψήφισαν υπέρ της άρσης ασυλίας μου. Το να ζητάς συγγνώμη από ένα εκδότη που αποδεδειγμένα πήρε χρήματα για τα έντυπα του την περίοδο που ήσουν υπουργός από το ΚΕΕΛΠΝΟ, μόνο αν σε κρατάει από κάπου πολύ χοντρά έχεις το θράσος και έχεις την υποτακτικότητα να βγεις και να ζητάς συγνώμη», τόνισε ο Παύλος Πολάκης.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE