Γεροβασίλη-Κουβέλης στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για «παράνομη ηχογράφηση» Μιωνή

Αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για παράνομη ηχογράφηση της συνομιλίας Παππά – Μιωνή, θα καταθέσει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Κουμουνδούρου, στις 12:30 η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη μαζί με τον υπεύθυνο για θέματα Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Φώτη Κουβέλη θα καταθέσουν αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου «για την παράνομη ηχογράφηση Μιωνή και θα ζητήσουν να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια σε σχέση με αυτεπάγγελτα διωκόμενες πράξεις καθώς και να εφαρμοστεί ο νόμος από όλες τις Αρχές».

Παππάς: Αναλαμβάνω την ευθύνη

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι χθες ο Νίκος Παππάς στην τοποθέτησή του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε την ευθύνη για το περιεχόμενο της συνομιλίας, λέγοντας: «Θέλω ευθύς εξαρχής να τοποθετηθώ αναλαμβάνοντας την ευθύνη και να κάνω την αυτοκριτική μου για σημεία της παρανόμως κτηθείσας συνομιλίας που είδαν το φως της δημοσιότητας. Είναι προφανές ότι όσα ειπώθηκαν δεν είχαν να κάνουν με τις αυθεντικές πεποιθήσεις μου, αλλά ειπώθηκαν απέναντι σε έναν άνθρωπο σε παραλήρημα που προσπαθούσα να καθησυχάσω. Ωστόσο λάθη ύφους και ουσίας, έδωσαν αφορμή για επιθέσεις εναντίον μας. Και αναλαμβάνω γι αυτό την ευθύνη»

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE