Χρυσοχοΐδης: Δεν είναι λεβεντιά η βεντέτα

Στην Κρήτη βρίσκεται ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη. Ο υπουργός έκανε δηλώσεις με αφορμή τα αιματηρά επεισόδια στην Κρήτη το τελευταίο διάστημα, επισημαίνοντας: «δεν είναι λεβεντιά η βεντέτα. Αυτά είναι αρρωστημένα πράγματα μιας άλλης εποχής».

Στις δηλώσεις του ο κ. Χρυσοχοΐδης σημείωσε πως όσοι μέσα από περιστατικά βίας δείχνουν να αντιλαμβάνονται ότι το κράτος δεν είναι “παρών”, κάνουν λάθος και πως η ελευθερία και η δημοκρατία έχουν νόμους.

«Βρισκόμαστε εδώ διότι θέλουμε να στείλουμε μήνυμα που αφορά όλα εκείνα τα περιστατικά και τα φαινόμενα που αντιλαμβάνονται ορισμένοι σε κάποιες περιοχές ότι το κράτος δεν είναι “παρών”. Κάνουν λάθος. Η δημοκρατία έχει νόμους. Η ελευθερία έχει νόμους και οι νόμοι εφαρμόζονται και στο εξής με τον απόλυτα αυστηρό τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, συμπληρώνοντας ότι η νομιμότητα θα επιβληθεί και θα εφαρμοστεί για όλους.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συμμετείχε σε υπηρεσιακές συσκέψεις με τους διοικητές των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Δ/νσης Κρήτης και τους Διοικητές των πυροσβεστικών υπηρεσιών του νησιού.

Επίσης, συναντήθηκε και με εκπροσώπους συνδικαλιστικών Ενώσεων και Φορέων Αστυνομικών της Κρήτης.

Αργότερα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε επαφές με τον  Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης Γιάννη Κουράκη, Βουλευτές του Ηρακλείου και Δημάρχους.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE