ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για Τσίπρα: “Σπατάλη εκατομμυρίων για τους ημέτερους του Μητσοτάκη”

“Χαρτοπόλεμος” ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη Ρόδο και την κατάσταση στην αγορά μεσούσης της κρίσης που πυροδότησε η πανδημία.

Στα πυρά Τσίπρα από τη Ρόδο κατά της κυβέρνησης και προσωπικά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για μη οικονομική ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζομένων, απάντησε η ΝΔ.

Το κυβερνών κόμμα ανταπέδωσε την επίθεση, κάνοντας λόγο για 18 νέους φόρους που επέβαλε η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στους καταστηματάρχες, στα 4,5 χρόνια πρωθυπουργίας του Αλέξη Τσίπρα.

Απαντώντας το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ ότι με την πολιτιλή της έχει οδηγήσει σε απόγνωση τους μικρομεσαίους.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου:

“Ελπίζουμε ότι την επόμενη φορά που η ΝΔ θα επιδιώξει να σχολιάσει τις συναντήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με φορείς της αγοράς, θα επιλέξει κάποιον διαφορετικό συνδυασμό στο πληκτρολόγιο πέρα από το copy paste. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αποδειχτεί αυτό που λέμε εδώ και καιρό:

Ότι δεν έχει τίποτα να πει στους μικρομεσαίους που έχει οδηγήσει στην απόγνωση με την πολιτική της. Ειδικά για τον τουρισμό, το μόνο που βλέπουν οι επαγγελματίες και οι εργαζόμενοι του κλάδου είναι σπατάλη εκατομμυρίων για τους ημέτερους του κ. Μητσοτάκη, αλλά ανύπαρκτη ενίσχυση για τους ίδιους”, καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE