Μίνα Αρναούτη εναντίον Sin Boy και οικογένειας Παντελίδη

 Η Μίνα Αρναούτη αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον του Sin Boy καθώς και της οικογένειας Παντελίδη.

 Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της  στο Star και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Η υπόθεση του τροχαίου έχει τελεσιδικήσει σε ό,τι αφορά ποιος οδηγούσε. Εκείνο το οποίο εκκρεμεί είναι η υπόθεση της αποζημίωσης. Το δικαίωμα του θύματος στα τροχαία ατυχήματα ασκείται κατά διακριτική ευχέρεια και εναντίον του υπαιτίου, ή σε περίπτωση θανάτου, εναντίον της οικογένειας του.

»Θα κινηθούμε και εναντίον της ασφαλιστικής εταιρείας. Εμείς προτιθέμεθα να κάνουμε αγωγή σε αμφότερους. Η Μίνα έχει κάνει 17 χειρουργεία και έχει κάποια θέματα ακόμη. Ήταν δύσκολη υπόθεση εξαιτίας της δημοσιότητας που πήρε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της. Επιπλέον, η Μίνα Αρναούτη θα κινηθεί νομικά και κατά του Sin Boy με αφορμή τα stories του ράπερ σχετικά με το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

«Είναι δεδομένο πως θα κινηθούμε νομικά εναντίον του Sin Boy. Και ποινικά και αστικά. Θα πρέπει να σταματήσουν οι αναρτήσεις που ακόμη συνεχίζονται» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη.

Η πλευρά Αρναούτη θεωρεί ότι στις αναρτήσεις του ο Sin Boy προσβάλλει τόσο την ίδια όσο και την Φρόσω Κυριάκου, «φωτογραφίζοντάς» τες αν και δεν τις κατονομάζει.

Η Μίνα Αρναούτη είχε προαναγγείλει την προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του Sin Boy με δηλώσεις της. «Θα του κάνω αγωγή για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Θίγει την υπόληψη και το ήθος μου. Δεν είναι ότι έγραψε κάτι για την εμφάνισή μου ή για τη δουλειά μου. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα με αφορούσε. Αλλά με προσβάλλει βάναυσα. »Πως θα νιώθατε εσείς αν κάποιος έγραφε δημόσια πως είστε πόρνη; Κι έχει πολλούς ακολούθους, μεγάλο κοινό, που σημαίνει ότι αυτός ο άνθρωπος έχει “φωνή” και καλώς ή κακώς επηρεάζει τον κόσμο.

»Η υπόθεση του ατυχήματος έχει κλείσει δικαστικά και με το να βγαίνει να λέει όλα αυτά αναζωπυρώνει φήμες που μου κάνουν κακό. Αν θέλει να κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού και να πάρει κάποιους από τους φαν του Παντελίδη με το μέρος του, ας βρει έναν άλλο τρόπο να το κάνει, όχι εις βάρος μου» είχε δηλώσει η Μίνα Αρναούτη.

  1. ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  2. LIFE STYLE

Ευθύνη

Αυγ 02, 2020 Hits:38 ΑΠΟΨΕΙΣ

Ευθύνη

Αυγ 01, 2020 Hits:67 ΑΠΟΨΕΙΣ